Skolka v Pezinku

nikolll

roowdie...to kam chodi jej dcerka do skolky sa jej nemusim pytat, kedze to viem...chodi do Severacika...uz zopar krat som tam pre nu bola aj ja, takze som videla, ako to tam maju zariadene a vybavene...co sa tyka toho jedla, tak ho maju pestre...kazdy den nieco ine..naposledy mi spominala, ze mala si pochvalovala pecene buchty...videla som aj fotky na ich FB a mozem ti povedat, ze aj mne pri pohlade na ne slinky tiekli:-D:-D...

zofria

Do sukromnej skolky ti dieta zoberu v pohode aj skor :) Tam beru aj mladsie niekedy, len musia byt samostatne v jedeni, v chodeni na zachod a podobne :)

remcike

zdravím dievčatá, viete mi poradiť škôlku alebo asi skôr jasličky, v pezinku a blízkom okolí, kde by mi zobrali dieťa už od dvoch rokov? malá je už skoro úplne samostatná a keď jej o tom hovorím tak sa celkom teší, že bude medzi detičkami ale zatiaľ čo som sa bola pýtať tak mi povedali, že sa akurát môžeme zapísať do poradovníka ohlásiť sa pred tým ako bude mať tri roky a dúfať, že budú mať miesto :(

roowdie

ja mam tiez na jedlo zo skolky strasne spomienky a na to ako nas ucitelky nutili jest aj nieco co sme vobec nemali radi. tomu by som sa chcela vyhnut pri mojich detoch. predpokladam, ze teraz uz je trochu iny pristup k detom aj v statnych skolkach ale chcem si byt proste ista. nemohla by si mi prosim od nej vyzistit co take im tam varia? a kam to vlastne chodia?

Alen_ka

miliaca58...aj ja to tak robim a platim vopred za stravu...pride mi to taktiez lepsie...nie, tu moznost som veru nemala ale vobec mi to nevadi, kedze pani kucharke 100% verim:-):-)...

nikolll

roowdie...este sice deticky nemam ale sestra ma dve a ta by ti o tom vedela rozpravat..starsi syn ma uz 7 rokov a chodil do statnej skolky a teraz ma dceru, ktora ma 2,5 roka a chodi do sukromnej...tu sukromnu si nevie vynachvalit a ked som sa jej raz pytala, aky rozdiel v tom vidi, tak mi len povedala, ze VELKY!..aj stravu vychvalovala..zevraj len z cerstvych a zdravych surovin detom vari pani kucharka a to ked si vezmes a spomenies na nase detstvo, tak to strava uz v vtedy v statnych nebola bohvie co:-/:-(...teda aspon v tej, do ktorej som chodila ja:-(...nemam na nu dobre spomienky...taktiez ked raz budem mat dieta, tak pravdepodobne budem platit za sukromnu len preto, aby mu tam bolo lepsie ako mne, ked som bola mala!...

roowdie

dievcata som rada, ze sa tu teraz bavite prave o strave v skolke lebo prave ta je dovodom, preco rozmyslam nad tym, ze by som dala mojho jurka radsej do sukromnej ako do statnej skolky. co som pocula od kamosiek co maju starsie deticky tak v statnych skolkach to je so stravou strasna bieda :( vedeli by ste mi to porovnat?

miliaca58

Alen_ka tak to by som najradsej rovno zaplatila za cely mesiac a mala to z krku. neviem si predstavit, ze by som im tam kazdy den musela nosit 3,50€ - to by mi prislo take trapne:D:D aj si mala moznost ochutnat, ci to nie?:D