Ahojte. Píšem svoj názor a zároveň reakciu na Bellu...sto ľudí, sto chutí...nie všetci chcú svojho partnera doslova a do písmena materialisticky vlastniť. ( v tom nevidím moc úprimnej lásky ). Láska by podľa mňa nemala byť o tom. Som muž a myslite si čo chcete, ja netúžim po sexe s inou ženou. Ale kludne by som šiel do trojky M+Ž+M ( nie som bi ! ) so svojou priateľkou a doprial jej tú rozkoš práve preto, že jej verím a sme spolu dlhé roky a dlhé roky sa stále úprimnejšie milujeme a mám v nej istotu, že aj keby to chcela, tak by sme to spravili len pre sexuálnu rozkoš a nové skúsenosť v živote. Aj ja som kedysi bol majetnícky voči nej a žiarlili sme obaja na seba a skôr nám to vzťah ničilo, než by ho nejakým spôsobom nadnášalo ( skoro sme sa skrz neopodstatnené žiarlenia rozišli ). Medzi štyrmi stenami nech si robí kto chce čo chce, nikoho za nič moralizovať nebudem. Je to osobná vec každého vedomia a svedomia čo si so svojím telom robí a keď sa na tom zhodnú obaja partneri, tak to nieje podvádzanie. V istom zmysle a uhle pohľadu kt. nemajú všetci môže byť v takomto vzťahu ešte viac lásky a hlavne úprimnosti ako v takom, kde sa dvaja pred sebou navzájom len hrajú na to, že nikdy netúžili po tom urobiť niečo " iné " než káže cirkev či spoločnosť. Samozrejme pár si pri takomto sexe musí byť istý, že žena je naviazaná na svojho partnera a nezamiluje sa pri tom do toho druhého čisto sexuálneho partnera. Možno si myslíte, že je to extrém a nemá s tým skúsenosť skoro nik. OMYL ! Robí to viac ľudí než si myslíte a nečakali by ste kto všetko. Samozrejme nikto sa vám len tak neprizná. Spoločnosť je hlúpa a za všetko sa odsudzuje, či už za vzostupy alebo pády. Svoj príspevok nepíšem ako útok na teba či tvoj názor, len ako dodatok, že nič nieje čierno-biele. Ak ty a tvoj partner chcete doživotne klasický sex, prosím ale nesúďte pár kt. chce aj niečo viac. Veď predsa len láska má byť aj o vzájomných kompromisoch a porozumení (: Prajem vám všetkým pekný deň a nezabudnite. Keď niečo chcete vo vzťahu robiť, robte to! Žijete len raz, tak sa milujte a plnte si svoje sny. Ľutovať na smrteľnej posteli bude neskoro a vedzte, že ľutovať budete hlavne tie veci kt. ste chceli ale počas života ste ich nikdy neurobili.