xxxy, láska je vec dvoch ľudí, ak sa spolu milujú, hovoria si tým, že ten druhý je pre nich výnimočný, jediný a nikto iný už nemá šancu zaujať ich srdce. To sa ťažko dá, ak si do postele vezmú ďalšieho človeka. Ak dospejú do tohto štádia, znamená to, že ich láska je v kríze. Osobne si neviem predstaviť, ako by som presvedčila milujúcu osobu o svojej láske a oddanosti (o vernosti ani nehovorím), keby som pred jej očami hladila telo iného muža, bozkávala ho a mala s ním sex. Žiadny muž, ktorý skutočne miluje svoju ženu by také niečo nepripustil a nestrpel. Ak mám s niekým sex, či chcem alebo nie, akoby som mu hovorila: patrím Ti. Ak naozaj milujem, ako môžem patriť dvom mužom súčasne?
Ak by si argumentovala tým, že by to bol iba sex bez lásky a citov, tak načo taký sex? Navyše by si kvôli svojim chúťkam - lebo je to v skutočnosti žiadostivosť, čo nabáda na niečo také a nie láska - zneužila telo iného človeka, aby si sa mohla na ňom uspokojiť.
Nerobím si ilúzie a viem, že sa dejú také veci. To však neznamená, že sú to dobré veci a že človeku osožia. Každý človek má svoju dôstojnosť a takto treba k nemu pristupovať - nie ako k tovaru, ktorý si môžem požičať, využiť a odhodiť...