Závislosť

Príspevok v téme: Závislosť
piker

cawes, mam 24 rokov, pol roka berem pervitín, pred týždňom som skolaboval v práci, sanitka ma odviezla do nemocnice a tam som dostal ešte 2x krčový záchvat, potom som bol 3 dni zavretý v pakárni, som už vonku a mám neznesiteľnú chuť nato ale zas nechcem vystrieť kopytá, ako ste sa zbavili závislosti, tí co ste to brali tiež ?

radsom

Píšem z vlastnej skúseností. Najefektivnesia terapia je: kristoterapia.
Kto hovorí , že modlidba nepomoze, musel to skúsiť a vopred vedel, ze mu to nepomôže. Desať rocia som užíval Benzodiazepiny + alkohol. Ani protialkoholicka liečba nepomohla. Prišiel som do predsieni kostola, kde som bol sám. Na ľavej strane bol veľký kriz, s ukryzovanym Jezisom. Plakal som a prosil som Ho. Ak je to Tvoja vôľa, oslobod ma z tohoto pekla na zemi. Ako dlho som tam bol neviem, ale zrazu som pocítil veľkú radosť. Pocítil som, ze mám už odísť z kostola. Aj sa tak stalo. Vyšiel som von. Cítil som nesmiernu radosť,ze mi oči slzili, ale boli to slzi radosti. Prestal som i fajčiť. Až neskôr som sa dozvedel, že bývajú abstaky, ktoré som ja vôbec žiadne nemal. V lani 2015 to bolo 20 r.čo som bol oslobodený.CHVÁLA KRISTU A PANNE MARII, KTORA SA PRIHOVORILA SVOJMU SYNOVI PÁNOVI JEZISOVI KRISTOVY. ALELUJA.. ...SV. PISME SA VIAC PÍŠE, TVOJA VIERA TA UZDRAVILA. ALELUJA !

sorrento

Velmi ozaj sofistikovane to napisal RNG 16.8.12 03:18
Prosím ťa držsa toho, maj vždy pozitivne myslienky, verim, že budeš čisty.

piker

Veronika

vies to je ten problem, ja pracujem v hypermarkete a moji štyria kolegovia tiez beru piko, cize neustale som s tým v kontakte a tecú mi sliny, dost som im to znechutil ked som skolaboval a lezal som ne zemi ale zasa su v tom, furt ma ponukaju a mna ide z toho jebnut,... na druhej strane sa stretávam aj s ludmi, ktorí sa ma pokúsajú z toho vytiahnut a inspirujú ma ich úspesným zivotom

v tejto chvíli a v tejto dobe viem ze mám silu tomu odolat, ale co bude za 3 mesiace alebo za pol roka, tak toho sa bojim, niekedy mam pocit ze som uz nacisto strateny

Veronika_27

Hej, Piker :)

Radšej nechodievaj do spoločnosti, kde takéto vecičky nájdeš, zbytočne ťa to bude dráždiť a zase budeš v tom... naozaj nemáš pri sebe niekoho, kto by ťa v tomto podržal? :) určite áno!

sorrento

Necital som redakci, pozeram TV NOE a to ma velmi bavi počúvať, ale dnes o 19:30 budu dávat Svedectva, Ždar 2012 setkání mládeže ŽIVIE som to nahodne chytil, třeba pozret Program TV NOE ASTRA 3 A Frekvenciach:
12525 V 27500 3/4
Čaako, sor.

piker

ahojte, predvcerom som to splachol a bolo toho fakt vela, nebolo to az take tazke lebo som mal strach ze umrem ale vcera som uz ten strach nemal a bol som s kamoskou v jej byte, na stole mala plnú tácku + slamky óóóh, asi 3/4 hodinu som pred tým sedel a bilo mi srdce, silný tlak v hrudníku som mal a dokonca mi aj tiekli sliny :), proste neznesitelnú chut som mal, a potom som odtial usiel inak by to zle skoncilo ale odolal som !!! ide to ked ma clovek súdnosť

proste musel som to zo seba dostat tu na tomto fore, lebo inemu to povedat nemozem, nechcem vas zatazovat mojimi problemami, dakujem za rady vsetkym

RNG

Spolocnost, kde sa bojuje aktivne proti viere, proti moralke a zakonom sa ruti do zahuby. Zakladatel temy a ini su jej obetami.
Jedine ked si sam uvedomis a zaumienis zit moralne a spravne(tj napr ziadne drogy,tazky alkoholizmus, preciny, okradanie ludi, poskodzovanie spolocnosti...) tak bude z teba znova plnohodnotny clovek a nie troska, aka si teraz.Je to len a len na tebe.

sorrento

Neviem, ako začat, ale toho pervitinu sa musíš zbavit, jeto svinstvo. Čital som ako bol závislý, Jack Ferguson, opisuje to vo svojej knihe: Sám proti šialenstvu. A bol to velmi slavny Americký psychiater. Bol to velmi obetavy lekar, ktorý ako krestan, mal službu 24 hod. denne. Keď ho zavolali o pol noci, siel pomoct. Ale nestacil uplne vyhorel. Tu to začalo. Ako dopink začal užívat barbituraty. Znovu pisem, že modlidba velmi pomáha. Uviedol sám, že až 80% veriacich, ktorý sa modlia, je úspěšnost uzdravenia.
Sám toto vyhlásenie aplikoval na sebe, aby sa zbavil zavislosti. Modlil sa prosil aj orodovnicu našu u Boha Pannu Mariu a dostal sa zo zavislosti.
Modlidba, ale ozajstna má silu vedsiu, ako atomová bomba. Lebo viem o com hovorym, z vlastnej skusenosti.
Odporucam ti charizmaticke stetnutia, kde sa ozajstny krestania modlia za chorych, závislých a sám si v duchu povie prozbu svojimi slovami, aby Duch Svaty ho oslobodil od zavistlosti, prosit, prosit a ešte ráz prosit. Teraz poviem kratko o sebe. Dobrý Bože, já Ta neprestanem "otravovat" ved si Sám povedal: proste a dostanete, klopte a otvoria tvám... Kto chce nieco dosiahnut, musí tvrdo na sebe pracovat až vtedy sa uspech dostaví.
Vela sil a uspechu ti prajem, viem,že to bude tazke, ale to najvadsie vitazstvo je zvitazit sám nad sebou.