Závislosť

Príspevok v téme: Závislosť
piker

cawes, mam 24 rokov, pol roka berem pervitín, pred týždňom som skolaboval v práci, sanitka ma odviezla do nemocnice a tam som dostal ešte 2x krčový záchvat, potom som bol 3 dni zavretý v pakárni, som už vonku a mám neznesiteľnú chuť nato ale zas nechcem vystrieť kopytá, ako ste sa zbavili závislosti, tí co ste to brali tiež ?

sorrento

Piker, tu neide, či máš alebo nemáš abstaky. O tom je to, že chceš zanechat drogu. Ako sa od nej oslobodit, TOTO JE PODSTATNE. NEOSTAT OTROKOM, ALE OSTAT ČISTÝM OD TEJTO ZÁVISLOSTI A MAŤ RADOST Z TOHO, ŽE SOM NA "SLOBODE" A ŽIT V POHODE. Tam najdeš e-mail na túto komunitu. Pozhovaraj sa snimi. Viem ako nelahko je si odvyknut aj od alkoholu, to je tiež droga a je prirovnana k tvrdým drogám. Ďakujem Bohu už 16 r. som nevypil ani klapku nicoho, ani piva. S Bozou pomocov som aj prestal fajcit. Lebo alkohol a nikotin su "kamarati." Nevdavaj sa bojuj, po vytastve dostaneš veniec radosti.
Nech ti v boji Pán Boh pomáha.

piker

dakujem za rady, ako ja nemám abstákové bolesti, tie sú z heroínu, pervitín robí len psychickú závislost ale veľmi silnú, proste non-stop nato myslím, vdychujem vzduch a predstavujem si ako to šňupem ach jaaaaaaj

viete ak si to clovek dá, tak sa cíti neskutočne dobre, máte obrovskú duševnú a fyzickú silu,... dnes som si vymazal císla na dílerov a pojdem do fitka a potom si zabehat, musím tie hormóny stastia nachytat inde

sorrento

Ahoj, liecba bez liekov a pritom velmi efektivna.
Vygoogluj: komunita cenacolo slovensko Prajem Ti pevné zdravie a ešte Ti prajem aby sa s teba stal NOVÝ ČLOVEK a zázitotok zo slobody.

Magy

piker - zalezi len na tebe, ci mas vazny zaujem zacat zit ako clovek a uzivat si este dlhe DESATROCIA krasneho zivota, alebo to splachnes a vymenis za niekolko mesiacov zdanliveho raja.
Prve dni pri odvykani su najhorsie, ale ak toto vydrzis - mas to najtazsie za sebou.
ak sa bojis, ze by si zlyhal a spravil vsetko pre to, aby si si tu drogu v meste zohnal, tak moznosti je kopec. od blbych (spravit nejaky priestupok aby ta polisi zavreli a ver, ze tam ti drogy nedaju), alebo ak nechces ist do liecebne ci nemocnice, tak si napr. vezmi stan a to najnutnejsie k prezitiu na par dni a odid niekam do hlbokych hvozdov, kde sa k ziadnej droge nedostanes, sice budes zavyjat ako vlk od abstinencnych bolesti, ale neboj, takto daleko a sam od ludi nikomu neublizis, rychlo ta abstak prejde a jedno rano sa zobudis sviezi a s cistou hlavou.

zivot sa da naplno uzivat aj bez toho, aby si si realitu "vylepsoval" takymi srackami. ale to uz si pories sam so sebou. tvoj zivot. ak ho splachnes, tak ho splachnes a nestekne po tebe ani pes. ak v tom vidis zmysel zivota, tak prosim, vela stastia.

george303

2 moznosti
Bud mas pevnu volu a zvladnes to ale to pravdepodobne nemas kedze si pytas radu alebo otom jednoducho povedat rodine a vsetkym a ist sa liecit a nech nateba dohliadaju ...

fero11111

ta ja by som vyhladal pomoc v nemocnici uz dnes ze si v abstaku nech ti daju nejaku nahradu abo co neviem nemam sksuenosti s takym niecim ale urcite si dost zle natom ked pises tuna rozhodne by som siel za doktorom v pondelok vybral dovolenku a siel