Mam uz takmer 18 rokov, no este nikdy som nemala ziaden vztah. Vzdy som sa zalubila do niekoho starsieho a nevhodneho a nikdy nie do nejakeho rovesnika.... Rovesnik som podla kamaratiek nepristupna. Nechodim po baroch a von, radsej doma tvorim a ucim sa alebo idem von s babamy.
Ked som bola druhacka na zakladke, zalubila som sa do jedneho deviataka, fesak.... Bola to moja prva laska. Stale som za nim doliezala a ked sa dozvedel ze sa mi paci, tak mi povedal ako malemu dievcatku ze on ma ma rad ako kamaratku a ze on ma teraz na starosti skolu atd... Velmi milo, venoval sa mi. Potom odisiel a preslo to.
Pred 5 mesiacmi som ho stretla v jednom obchode kde pracuje a to po 10 rokoch. Zacali sme si pisat a piseme si kazdy den. Boli sme spolu na prvej schodzke asi 4 hodiny.... Bolo mi s nim velmi dobre. Odvtedy sme sa parkrat stretli a ja sa som zalubila - zase..... Ked som mu to povedala tak povedal ze sa nedavno rozisiel s frajerkou a ze nehlada vztah a ze je rad ze som mu to povedala... Ale ze som pre neho dobra kamaratka atd.... A ze nieje podla neho taky fesak aby sa mi pacil (co ja si nemyslim). Stretli sme sa odvtedy a takto sa ku mne sprava:
hocikedy mi zavola ze co robim, ci mam cas, hovori ze som mila a sympaticka, stale vravi ze som velmi pekna mala by som robit modelku a strasne mily je na mna...vzdy vtipkujeme, vencime, dotahujeme sa.... Ako kamarat, ja ale neviem, ze ci z toho niekedy moze nieco byt.
Myslite ze sa do mna moze zalubit ?
Mam u neho sancu aj ked povedal ze ma nechce stratit ako KAMARATKU?
Ja by som s nim chcela travit stale cas a byt s nim.... Achh
prosim o vase rady ... Dakujem !