Chce byť len kamarát no ja som zaľúbená ...

Príspevok v téme: Chce byť len kamarát no ja som zaľúbená ...
Carellova

Mam uz takmer 18 rokov, no este nikdy som nemala ziaden vztah. Vzdy som sa zalubila do niekoho starsieho a nevhodneho a nikdy nie do nejakeho rovesnika.... Rovesnik som podla kamaratiek nepristupna. Nechodim po baroch a von, radsej doma tvorim a ucim sa alebo idem von s babamy.
Ked som bola druhacka na zakladke, zalubila som sa do jedneho deviataka, fesak.... Bola to moja prva laska. Stale som za nim doliezala a ked sa dozvedel ze sa mi paci, tak mi povedal ako malemu dievcatku ze on ma ma rad ako kamaratku a ze on ma teraz na starosti skolu atd... Velmi milo, venoval sa mi. Potom odisiel a preslo to.
Pred 5 mesiacmi som ho stretla v jednom obchode kde pracuje a to po 10 rokoch. Zacali sme si pisat a piseme si kazdy den. Boli sme spolu na prvej schodzke asi 4 hodiny.... Bolo mi s nim velmi dobre. Odvtedy sme sa parkrat stretli a ja sa som zalubila - zase..... Ked som mu to povedala tak povedal ze sa nedavno rozisiel s frajerkou a ze nehlada vztah a ze je rad ze som mu to povedala... Ale ze som pre neho dobra kamaratka atd.... A ze nieje podla neho taky fesak aby sa mi pacil (co ja si nemyslim). Stretli sme sa odvtedy a takto sa ku mne sprava:
hocikedy mi zavola ze co robim, ci mam cas, hovori ze som mila a sympaticka, stale vravi ze som velmi pekna mala by som robit modelku a strasne mily je na mna...vzdy vtipkujeme, vencime, dotahujeme sa.... Ako kamarat, ja ale neviem, ze ci z toho niekedy moze nieco byt.

Myslite ze sa do mna moze zalubit ?
Mam u neho sancu aj ked povedal ze ma nechce stratit ako KAMARATKU?
Ja by som s nim chcela travit stale cas a byt s nim.... Achh

prosim o vase rady ... Dakujem !

pan d.

Nauc sa nieco zo psychologie ako sa sprava zalubeny chlap, ake ma gesta a pod., mozno by ti to pomohlo. Ked zistis, ze sa mu pacis a ze signaly su jasne, tak mu daj najavo svoje city. Nic ine ma nenapada.

mate59

nechaj tomu volný priebeh,nesil ho, netlač ho nikam, neboj sa, až zistí tvoje kvality tak sa nechá zbalit.Pamataj, že kto si počká, ten sa dočká.