Četujete s inými aj keď máte partnera?

Príspevok v téme: Četujete s inými aj keď máte partnera?
nechatujuca

Zaujimalo by ma ci chatujete (cetujete) s inymi chlapmi/babami, aj ked mate partnera. Vie o tom? Vadi mu to? Nebojite sa, ze sa na vasu internetovu znamost namocete a pokazi to vas vztah?

Preco sa pytam.. Mam partnera uz 7 rokov, mame sa stale radi. Ale minule som mala slabu chvilku a napisala som jednemu velmi sympatickemu chalanovi, ktory ma nepozna ale ja jeho hej, s tym, ze si s nim budem potajomky pisat. Ked vsak odpisal, vypla som rychlo pocitac a mojmu partnerovi som sa hanbila pozriet do oci.. Pripadala som si, akoby som ho podviedla.. Viem, ze je to prehnana reakcia (a po dvoch hodinkach s nim som na to zabudla - lebo povodne som sa mu chcela priznat), preto by ma zaujimalo, ako vnimate chatovanie s inymi vy?

nechatujuca

dzana - nie :) Nie som odrezana od okolia :) Mam vela kamaratov chalanov, ale to je nieco ine... S nimi si, ked je potrebne nieco napisem, ale praveze tu neslo o kamarata... Tak isto ked som vonka bez priatela tak si obcas zaflirtujem ale s chalanmi, ktorych uz mozno nikdy neuvidim. Ale kebyze zacnem chatovat, mozno to budem robit pravidelne a tak.. Mne by sa asi tiez nepacilo, kebyze si moj priatel dopisuje s inymi babami.. Ale on nie je na ziadnej socialnej sieti :D

Joo

ano, chatujem s ...... :)
moj partner vie len o jednom :-/
ci mu to vadi ?? .... my proste vieme zit spolu ,ale aj bez seba:))
a ci som sa namotala? ..... nie ,mna namotaju iba po sulozi ,takze v prvom rade ho musim dokonale spoznat co chce kooooopec ,kooopec spolocne straveneho casu ,ale nie spolocne straveny cas za pc
:DDD

m,mlk

Četujem s kamarátmi. Ale neflirtujem s nimi. Ani cez čet ani nijako inak. Kto má túto potrebu, netreba mu vzťah.

DzanaFX

Tak to ver, že to bola prehnaná reakcia, ja som v pohode chatovala s okolím, však to neznamená, že podvádzaš... :-) Nechápem, ako môžeš už 7 rokov fungovať bez okolia...Ja Ti nechcem radiť, aby si flirtovala, alebo niečo, ale však podebatovať môžeš s každým a hocikedy...Alebo si Ťa Tvoj partner takto dobre vychoval? :-/