Četujete s inými aj keď máte partnera?

Príspevok v téme: Četujete s inými aj keď máte partnera?
nechatujuca

Zaujimalo by ma ci chatujete (cetujete) s inymi chlapmi/babami, aj ked mate partnera. Vie o tom? Vadi mu to? Nebojite sa, ze sa na vasu internetovu znamost namocete a pokazi to vas vztah?

Preco sa pytam.. Mam partnera uz 7 rokov, mame sa stale radi. Ale minule som mala slabu chvilku a napisala som jednemu velmi sympatickemu chalanovi, ktory ma nepozna ale ja jeho hej, s tym, ze si s nim budem potajomky pisat. Ked vsak odpisal, vypla som rychlo pocitac a mojmu partnerovi som sa hanbila pozriet do oci.. Pripadala som si, akoby som ho podviedla.. Viem, ze je to prehnana reakcia (a po dvoch hodinkach s nim som na to zabudla - lebo povodne som sa mu chcela priznat), preto by ma zaujimalo, ako vnimate chatovanie s inymi vy?

nicolette

Ahojte :)
áno, som zadaná a chatujem, ale len s mojimi kamarátmi a známymi, ľuďmi, s ktorými sa poznám dlhšie a rada by som podotkla, že zámerne nové kamarátstva na chate nehľadám, keď mi občas niekto nový napíše, tak s ním pokecám, väčšinou len o blbostiach, takže ma to ani nebaví a veľmi rýchlo konverzáciu ukončím. No a so starými kamošmi si píšem o živote, bežných veciach, všetko v rámci normálnosti a toho, aby som sa za nič nehambila a aby som sa mohla hrdo svojmu priateľovi pozrieť do očí. Priateľ vie, že chatujem, dôveruje mi, lebo ma pozná a vie, že mám svoje hranice... :)

sisa14

chatujem často s kolegom,viem že sa zahrávam s ohňom,aj preto že som vydatá,ale v mnželstve je všetko nanič,s kolegom máme strašne veľa spoločného,vidíme sa len občas tak si možno chýbame,tak pokecáme keď sa nám chce,sem tam sa stretneme,ale všetko vrámci kamarátstva,aspoň sa o to snažíme,aj keď ten magnetizmus medzi nami nejaký cítim a je nebezpečný...ak ľúbiš svojho priateľa a svedomie Ti nedovolí chatovať s iným,máš z toho zlý pocit,tak to nerob...

0vecka

a tak flirt je nieco ine... ale tiez preco nie zalezi n apovahe pre niekoho je nevera ked sa niekto na niekoho pozrie a pre niekoho je pusa v pohode...

xxy

no hej, zakladatelka sa podla mna pyta viac menej na pokec a nezamysla sa nad skumanim kulturnych odlisnosti medzi narodmi

nathalia09

nečetujem s mužmi,záleží mi na svojom manželovi,a nechcem mu ublížiť,a ani mi to nechýba,ved čo sa dá písat s opačným pohlavím?Vlastne dá sa všeličo,ale to písanie,môže prerást do vzťahu,a kedže mám výborný vzťah,načo si ho budem kaziť.Takže v žiadnom prípade,nie.

Blondula

nie,necatujem ani teraz ked priatela nemam :DDD a ked som mala,tak kvoli nejakym podozrievanim som si profil na pokeci zrusila :DD tam byvalo srandyyyy :DDD ale co uz... zijem dalej :DDD

xxy

chatovat s cudzimi, ked mas partnera? zda sa mi to divne. ked o tom neviem, je mi to jedno, kebyze to zistim, tak by som mu vylepila taku, ze az

0vecka

podla mna to zalezi od konkretneho cloveka ja si normalne chatujem s ostatnymi a co robi moja partnerka je mi jedno ale obcas mi rozprava o niekom takze asi tiez :)