Awojte pomaha biela perla bielit zuby?kto s vas ju vyskusal???hm??ak ano tak znicilo vam to zuby alebo nie??
Biela perla pomaha?
ja pouzivam bielu perlu..kupili mi ju na vianoce po tom co som u kamarata videla jeho biele zubiska a prezdradil cim to spravil..teraz uz ich mam biele aj ja...jedina vec ktoru treba odrziavat pri bielej perle je pouzivat ju max 1 denne..nie 2x ako pisu v navode.mozte kazdy den ale raz za cas vynechajte nejaky den..mne po mesiaci,uz ani netrebalo..teraz uz iba tak raz za mesiac dam a kopu ludi som uz s tym nakazila a nikto sa mi nestazoval este..:) takze ked chcete biele zuby urcite biela perla za 250sk :D oplati sa to..
www.zdravie.sk
tato tema tu uz bola prepierana niekolkokrat, precitaj si reakcie tu.
ja si tiez bielim zuby bielou perlou a zabrala,to je fakt...horsie ale je,ze aj ma clovek medzizubny kaz (a o tom nemusi vediet lebo ho nevidno),tak to bielenie tomu fest skodi a kazy zvacsuje..vsimnete si to hned jak vam zbielia zuby...potom som musela vrtat predne horne zuby,lebo tam sa ten medzizubny kaz ukazal..
ahojte,dnes som ju konecne pouzila a hned vidno aj vysledky.ja mam sice biele zubky,ale teraz som dlho uzivala antibiotika a zozltli mi.perla mi to pekne vratila do povodneho stavu.je to fajn vec.
Bielu Perlu som soi kupila a FUNGUJE!!!!!!!! je sice dost ddraha a le mala som biele zuby a mam ich az do dnes!!!
Ja som si nou bielila zuby pred asi dvomi rokmi. Fakt mi zabrala, hlavne na ocne zuby, mala som ich tmavsie ako ostatne a teraz su v rovnakom odtieni. Vysledky sa dostavili asi do dvoch tyzdnov, jedla som vsetko co predtym. A co je najlepsie, ze to trva este dodnes. U mna sa citlivost zubov vobec neprejavila, aj ked je pravda, ze moja zubarka nebola velmi nadsena, ked som jej povedala, ze si bielim zuby, nici to sklovinu.
Pred pár rokmi som používala Bielu perlu, pravidelne, niekoľko dní za sebou, a z nej ma tak strašne začali bolieť zuby (poškodená sklovina následkom jej používania), že som sa skoro "škriabala po stenách". Jeden a pol balenia som pekne krásne šmarila do smetí a už nikdy viac bielenie na podobnej báze, nestojí mi to za tú bolesť.
radsej si kupte klasicku zubnu pastu elmex a teste sa, ze stale mate svoje zuby..;)
nepomaha to nic to nevybieli mozno ani o jeden cely odtien ja som mala vselijake bielace pasty a nic treba ist to vybielit odborne vtedy to vybielia ale je to drahe ale 21 tisic ked nie viac
zdravim vas no ja akurat bielim ale tiez citim ze ma zacinaju boliet najma spodne zuby a mam pocit ze obielenie sa ani nedostavilo...uzivam uz osmy den ale nie je to nic moc