Awojte pomaha biela perla bielit zuby?kto s vas ju vyskusal???hm??ak ano tak znicilo vam to zuby alebo nie??
Biela perla pomaha?
ok dakujem velmi pekne :)
dj si to vo velkosti hrasku na prst a rozotri to do vnutra s vatovou tycinkou..ja som tak robila :)
A pisu tam, ze na jedno bielenie cca gel vo velkosti hrasku.. a naniest po celom obvode - lenze je to prilis gelove a nejde to rozotriet suvisle. Ci to mozem rozotriet trebars prstom a tolko gelu teda staci ? ze je nim len jemne potreby obvod ??
Mam otazku.. tie aplikatory mi neprihliehaju tak uplne tesne na zuby, aby trosku nevypadavali (neviem ci to tak ma byt, alebo nie, ale dvakrat som ich robila a lepsie to nejde).. je to normalne ? nestane sa mi nic, keby mi trochu gelu uniklo z toho aplikatoru a spolu zmiesany so slinami by som ho zhltla?
ja som si kúpila bielu perlu....nemám ani žlté zuby ale chcela by som ich mat belšie:)lebo sa rada usmievam:)...zatial ju používam 4 dni...a som zvedavá na výsledok...:)ale myslím že trošičku už vidno že bieli:)ODPORúúúčAM:))a nieje ani draháá!!!:)táákže KUPUJTE BIELU PERLU A USMIEVAJTE SA:))
dinigo... tazko povedat, ci ti nezostane flak. ono perla bieli postupne, takze, sam si mozes povedat, kedy uz chces skoncit a nebielit dalej.
a po bieleni mozes jest, pit, fajcit, ja osobne by som si mozno nejaku polhodku pockala, ale... no.. osobne nevidim zmysel v jedeni po bieleni (lebo si predtym zuby aj umyjem aj prebehnem dentalnou nitou, tak naco ich spinit).... no a v kavickovani a fajceni tiez nevidim uz vobec ziadny zmysel :D :D :D
... a este sa divim, ako mozete ludia pouzivat perlu na noc, alebo 80 minut?? ved jasne pisu, ze po 30 minutach je ucinok nulovy.... ten gel sa zriedi so slinami a dovi-dopo.... a potom ze sa nici sklovina...
caute, ja sa pridavam, pouzivam perlu 12 rokov, zuby mam v pohode, sklovina ok. a tiez sa ma ludia pytaju, ze ako je to mozne. ked im poviem, ze lebo perla, tak niektori to skusili, ale nie kazdemu to sadlo. myslim, ze ak ma niekto citlive zuby, tak treba s mierou na to ist. a dolezite!!!! je mat opravene vsetky kazy...
este snad tolko, ze zo zaciatku som to prehanala, aby bol vysledok vidiet co najskor - denne som si dala perlu na 30minut. behom mesiaca som mala biele zuby jedna radost. a teraz na udrzanie si bielim zuby tak raz za dva mesiace. (ale nekavickujem, nefajcim)
zdravim,chcel by som sa spytat,mam opravovany predny zub,mal som ho v polke zlomeny,ale zubrka tozvladla uzasne,som fajciar a kavickar,nevybiely mi perla sklovinu tak,ze mi tam zostane flak od upraveneho zubu? mozem pit kafe aj fajcit aj po bieljacom procese?dakujem
Boze ludia to nemozte tak casto pouzivat...vsak aj v navode sa pise 2x denne pol hodina..jasne ze vam to potom nici zuby...ja mam krasne biele zuby .... VDAKA BIELEJ PERLE...a kazdy sa ma len vkuse pyta ako to je mozne..vsetkych mojich znamich som uz s tym nakazila a este ani jeden clovek sa nestazoval...
Hlavny dovod je v tom ze BIELA PERLA SA NESMIE POUZIVAT 2 KRAT DENNE 30 MINUT..ale iba raz denne 30 minut a 1,2krat do tyzdna vynechat....po mesiaci mate krasne zuby...uz do februara min roku mam stale pekne biele...a naposledy som si to dala raz pred stuzkovou aj to len z rozmaru.... ked chcete fotky poslem napiste na mail....
LEN TO PROSIM NEPOUZIVAJTE 2 KRAT DENNE 30 MINUT A UZ URCITE NIE ESTE VIAC....ved to je klasicky peroxid ktory pouzivaju aj zubary ale u nich za to zacvakate tisicky..pytala som sa mojej zubarky a povedala ze ked sa to pouziva s mierou tak nieje co pokazit...takze vrelo odporucam...