Awojte pomaha biela perla bielit zuby?kto s vas ju vyskusal???hm??ak ano tak znicilo vam to zuby alebo nie??
Biela perla pomaha?
zistila som ze moja znama to pouzivala,ma to vraj hned efekt,ale ked vypijes kavu abo nieco ste zas tam kde predtym,a jej dcere to sposobilo kaz,takze nekupujem nestoji mi to za to,ked doposial kaz nemam
Ludia pouzivajuci Bielu perlu pozor! Premyslite si, ci Vam to stoji za to bielenie! Ja som si bielila a teraz som bola u zubarky a nechaja som tam 60€, predne zuby z vnutornej strany sa mi zacali kazit a ani som o tom nevedela! Stoji vam to fakt za to? Nenicte si zuby, nenicte si zubnu sklovinu! Skuste to radsej inaksie, napr tmavsim ruzom, alebo si opalit tvar. Nebudte taki hlupi ako ja, co som uverila blbej spoluziacke ake je bielenie perlou uzasne! :(
ja som si kupila bielu perlu a potomto vsetkom co tu citam, sa ju bojim aj pouzit...na prednom vrchnom zube mam odstiepenu sklovinu uz dlhsi cas, je to vlastne na hrote zuba:) na spodku a najskor som tam mala malu priehlbinku, potom neskor sa mi zvacsovala a zvacsovala az to teraz mam vlastne po celom spodku zuba mam tam akoby jamku, neviem to vysvetlit dobre:) ale jednoducho teraz sa bojim ci mozem perlu pouzit ked mam sklovinu uz takto nacatu aby sa mi trebars neulomilo viac z nej, takto to mam uz dlhsi cas a nic sa mi s tym nedeje, ani zubar mi nato nic nevravel ale co ak po pouziti perly sa mi to zacne dalej stiepit? ma ebne...
prosim vas ja nemam ziaden kaz ani som nikdy nemala,ale chcela by som trosku vybielit,nesposobuje ta perla kaz,nema niekto aj take skusenosti,dakujem za odpovede
v lekárni,a stojí okolo 240sk.
ahojte.
kde sa da tato perla kupit a kolko prosim vas stoji?
Ja používam bielu perlu asi tak 40 minút denne,po 4 dňoch su zuby krásne biele,ale aj citlivé... ale každý nech skúsi sám ;-)
noo pisu tam, ze ked zacne boliet nejaky zub- znamena to, ze je tam kaz.. aj ja som slinila velmi, radsej som to neprehltala ale vydrzala som to len 15 minut potom som si to dala dole, na prvykrat staci :) bala som sa ci nebudem mat citlive zuby alebo co
ale ja som si toho dávala viacej,a slinila som jak pes:)
ja som to používala,ale mam jeden plombovany zub,a tak ma začal nenormálne boliet-som myslela,že ma porazí,a bolí ma často