Neozval sa..

Príspevok v téme: Neozval sa..
karinka90

Caute. Prosim vas napiste mi vase nazory na moj pribeh. Spoznala som na jednej party super chalana, velmi sme si padli do oka prezila som s nim nadherny vecer, nebolo medzi nami nic okrem bozkavaciek, objati a drzania sa za ruky. Viem znie to smiesne alebo ako keby to pisala 12rocna :)))) ale ja mam 23 on 26 a fakt to bolo krasne este nikdy som taketo nieco nezazila, lebo vacsinou taketo zoznamenia koncia inak :))) Vypytal si moje cislo, ale doteraz sa neozval, uz je to 10 dni, ale na facebooku si ma pridal hned na druhy den. Tak ako to je? Je to tak ze ked sa chlap neozve tak nema zaujem? Alebo nemam byt staromodna a mam mu napisat ja, ved tym nic nestratim?

zajo_smejo

Karinka,
v živote aplikujem jednu podstatnú zásadu " kto chce, čas si vždy nájde " .
Ak by mal záujem, už dávno by sa ozval, to mi ver. Ak ale oňho veľmi stojíš, skús urobiť ešte posledný krok a ozvi sa mu prvá. Ak sa neozve, je to jasné . A ty môžeš pokojne celú story zabaliť s vedomím, že si mu dostatočne dala najavo, že ti na ňom záleží a urobila si všetko pre to, aby ste boli spolu. Obráť v živote list a netráp sa, tento chalan má už v srdci inú princeznú a s tebou do budúcna nepočíta.
Mlčaním len trpezlivo čaká, kým ti to samej docvakne.
Hore hlavu Karinka,neponižuj sa a neotravuj ho viac. Toto asi nebude ten pravý. Hádaj ľavého :))

Jessi_1111

Ozvi sa mu, že či má teda o teba záujem, budeš to vedieť a nebudeš sa už toľko zbytočne stresovať. Normálne to hoď na tvrdo: Máš inu alebo chceš mňa?

arman

citam tu prilis vela spekulovania a vypocitavosti
pritom vztahy funguju na laske a citoch
tie co nefunguju, su postavene na prilisnom spekulovani a vypocitovosti.

Cize asi tak... :-)

pan d.

Ano, aj ja som sa rozhodol drzat celibat, ma to nieco do seba, clovek sa venuje len sam sebe a nie nejakym citovym blbostiam.

ShaulaThalit

dievča zlaté, zvykni si :-)
takýchto chlapov stretneš ešte habadej.... ale ja som vždy napr. veľmi spokojná, ak mi chlap po rozlúčke ráno napíše sms,že ďakuje za nádherný večer :-))) automaticky to číslo aj vymažem :-)

dobra rada4U

o takeho kretena by som za nic nestala, uz len zo slusnosti sa patri odpisat, nic si z toho nerob, zrejme je to nejaky suknickar, taky muz by ti za vela nestal v zivote, ver mi!

odpovedam

Keby ta chcel, nevydrzal by bez teba ani den. padla si mu vhod na jeden vecer. osobne si myslim, ze v tom nic citove nebolo, take veci sa rozvijaju nejaky cas - bozky, dotyky. Ak to chcel a dostal hned, nemal dovod si ta nejako specialne vazit. Na FB si ta pridal mozno len preto, aby u ostatnych vyzeral oblubeny, ze kolko ma atraktivnych kamaratok. Mozno kazdy tyzden takymto sposobom zbali dalsiu a dalsiu. Netrap sa pre idiota... Zmaz si ho z priatelov, ocividne nimi nie ste. A nabuduce nedavaj chlapovi vsetko naraz (tym nechcem povedat, ze si zla alebo radodajna), iba mysli na to, ze ak to niekto s tebou mysli vazne, neuponahlava sa, vazi si ta ako zenu a nevyuzije ta len na chvilkove rozptylenie. Vyhod ho z hlavy a netrap sa ;-)