Caute. Prosim vas napiste mi vase nazory na moj pribeh. Spoznala som na jednej party super chalana, velmi sme si padli do oka prezila som s nim nadherny vecer, nebolo medzi nami nic okrem bozkavaciek, objati a drzania sa za ruky. Viem znie to smiesne alebo ako keby to pisala 12rocna :)))) ale ja mam 23 on 26 a fakt to bolo krasne este nikdy som taketo nieco nezazila, lebo vacsinou taketo zoznamenia koncia inak :))) Vypytal si moje cislo, ale doteraz sa neozval, uz je to 10 dni, ale na facebooku si ma pridal hned na druhy den. Tak ako to je? Je to tak ze ked sa chlap neozve tak nema zaujem? Alebo nemam byt staromodna a mam mu napisat ja, ved tym nic nestratim?
Neozval sa..
Nuz ani len neodpisal, nechapem preco :( Ale uz aspon viem na com som a nemusim sa dalej trapit
ach ti ludia, co v zivote na nieco cakaju... :-)
dockaju sa vacsinou iba smrti, ta prijde naisto. :-) vsetko ostatne treba vybojovat.
presne tak :) daj vediet potom ze ako
skusim take obycajne ako sa mas alebo aky si mal vikend. snad sa chyti, ked nie tak je to potom jasne
Sa mu kľudne ozvi ak sa nevieš dočkať :)
Napis mu nieco neutralne, aby si nevyzerala, ze ti na tom extra zalezi alebo ze tlacis na pilu a uvidis podla reakcie.
Dufam ze mas pravdu :)) a asi mu aj napisem, lebo sa mi uz nechce cakat :))aspon zistim na com som
ved mu napis :) mozno len nejaky bojko...
zadany nie je, takze asi zaujem ma o inu a nie o mna :(
pravdepodobne ma inu, preto sa neozval
ale byt jeho dobra kamaratka nie je predsa nikdy na zavadu - a preto, ak sa s nim chces rozpravat alebo si snim popisat, tak sa mu ozvi, to je predsa normalna reakcia
a casom, mozno pochopi, ze Ty mu viacej vyhovujes a ...