Mozem otehotniet po oralnom sexe??

geci30

Ja Vas nechapem, precitajte si jej otazku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!Ak ste to este raz precitali dokladne, tak uz Vam urcite doslo do tych najmudrejsich hlav, ze to dievca nema skusenost sexualnu a len sa pytala!Co je na tom??? kde uviedla kolko ma rokov??? ze ste ju uz odpisali ze sa to ucia 12rocni na zakladnej skole,chcel by som vidiet ako vam to ucitelia na tej zakladnej vysvetlili ze ked pri fajceni a spapni spermii nemozte otehotniet. Tento forum je o pytani a odpovedani a nie o vysmievani.

slavina

prečo primitív??Len nezrelé dievčatko,ktoré by si malo najskôr zistiť nejaké veci a až potom ich skúšať.Odporúčam náučnú literatúru..
A ďalšia vec je,že o tom ako sa plodia deti sa predsa učí už na základnej škole.Tým chcem povedať,že v škole sa o orálnom sexe neučí preto,lebo to nieje spôsob rozmnožovania.
Takže babenka drahá,ak ste ešte v škole nepreberali rozmnožovanie,znamená to,že si príliš mladá na takéto veci a pekne si na to počkaj.Neviem,kedy s na ZŠ sex rozmnožovanie preberá,ale myslím si,že je to okolo 3-5 triedy.Ak si k tomu ešte nedošla,radšej na sex a to aj na orálny sex ZABUDNI!!!!!!!!!!!

evinka

jeny.-...ja som so sexom zacala v 15tke...ale mala som vsetko dokonale prestudovane...viem ze sa to naucit neda....ale te zakladne veci by si mala vediet skor ako ich urobis....

jeny

Dakujem vsetkym ,kt. mi to bez posmeskov vysvetlili.Pisete ze sa to pise v roznych casopisoch a vsade sa to vysvetluje tak asi nie som sama kt. som sa pytala.Nebola som si ista a povazovala som tento forum za pomocne riesenie a preto som to urobila anonymne.Tak vsetkym vysmechom ktore ste mi dali potvrdzuje len o tom bud aka som ja hlupa alebo .............

markketa

a čo sa ti može v bruchu a žaludku oplodnit??????????pošva a maternica su niekde uplne inde!asi ešte maš na taketo veci malo ročikov!