Ked partner sa mi urobi do ust a ja to prehltnem, mozem otehotniet
Mozem otehotniet po oralnom sexe??
hmm..takto to dopadne ked 12rocne už fajcia o sto šesť pri tom sa nahravaju mobilom a potom to posielaju do noveho času:D
ale myslim ze tu sa uz tato otazka aj rozoberala - ale aj tak viac ma dostala či z toho môže pribrať:D
Asi tak... :)
keď niekto ide robiť takéto veci, tak by si o tom mal zistiť aspoň triviálne informácie, si myslím ?
potom to všetko tak vyzerá,ako vyzerá.
keby som aj nebrala ohľad na to, že sa to píše v každom časopise, tak my sme sa to učili v 6.triede-12rokov.
takže milá jeny,čo keby si penis ešte vymenila za puzzle,alebo bicykel ?
Na hlupu otazku je hlupa odpoved. Mala v skole davat lepsi pozor namiesto fajcenia a nasledneho prehltania :-P
No to nie je az tak sposta otazka, vazeni.... Sprosta otazka neexistuje, existuju len sproste odpovede, ktore ste tu poniektori poskytli... Mila Jeny, otehotniet sa da len jedinym spôsobom a to takym, ze spemia oplodni tvoje vajicko, pocas ovaluacie - t.j. priblizne medzi 11 - 14 dnom menstulacneho cyklu. /zavisi od toho ako dlhy je tvoj menst. cyklus/ To ze vypijes ejakulat partnera - z toho neotehotnies- nemas ako. Jedine co sa ti moze stat, ze mozes mat bolesti zaludka.
urcite 100% nie
otehotniet nie, ale bolesti brucha z toho dostat mzes...
Akoze sorry kukuč ale nas fakt zaraza ze moze byt niekto tak blby ze nam polozi taku otazku.Je to vazne na smiech alebo skor na zaplakanie ze niekto neovlada ani veci ktore sa ucia este deti na ZS, ze ako dochadza k oplodneniu.
Akože ste všetky strašne zlaté že si z nej robíte srandu veď o to ide že to nevie tak sa pýta.