Ked partner sa mi urobi do ust a ja to prehltnem, mozem otehotniet
Mozem otehotniet po oralnom sexe??
tak to je sranda vacsiu p......u som asi este nepocul omg si v poradku?:O
Urcite neeeeeeeeeeeeeeeee....su to len bielkovony kludne papaj ak ti chuti..,...neotehotnies....iba ak z ducha svateho
To sa dá otehotnieť aj inak :-O
pre pána kráľa, kam ten svet speje, keď už tu kladú aj takéto stupídne otázky? hmmm? či si robíš srandu jeny?
musim ta sklamat, ale ked neberies ziadnu antikoncepciu (myslim tabletky) tak si v tom na 100%..sak co..deti su zlatuckeee..:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))fuck it:)
Radsej neprehltaj,ja uz mam 3 deti-a takto som vzdy otehotnela,este stale som panna,ale uz mam deti....
Milá jeny, ak si si nevsimla este toto forum je pre ludi, ktorí maju nejakí problém a chcú sa o ňom zo skuseností druhých dozvedieť čo najviac. Ale dik za rozosmiatie. Ludia keby st eboli fakt trosku mudrejsi a len sa kuk kde je registrovana a koko ma rockov podla tej registracie 29 (eerf@pokec.sk) tak by vam to bolo jasne.
a btw. to v hrdle co máš, vieš keď otvoríš usta na jednej aj na druhej strane, také guľaté, tak to su vaječníky :) informuj ako prebieha tvojich 9mesiacov
ano. otehotnies. budes mat strasne komplikovane tehotenstvo, lebo to "oplodnenie" neslo spravnou stranou, kade ma.
kolipo tak toto bolo fakt dobreeee...nemozem z teba