Priatel, malý penis, rozchod ale Z JEHO STRANY! Pomozte ja ho nechcem stratit!

Príspevok v téme: Priatel, malý penis, rozchod ale Z JEHO STRANY! Pomozte ja ho nechcem stratit!
nikittaaaa

Moj priatel ma malý penis a ide o to, že ťažko sa do mňa dostane, alebo vôbec. Naposledy čo sme boli spolu mi povedal že jeho to už nebaví a videla som na ňom akoby mi chcel povedať aby sme skončili. Ja neviem čo mám urobiť, sú nejaké praktiky, triky alebo niečo čo by nám pomohlo? ja už neviem, nechcem ho stratiť.

beskyd

maoam, ked sa raz budem fest nudit tak hodim nejaky reprezentativny vycuc z podobnych diskusii:) ...ale treba robit.. dal som len podnet k sebareflexii, nie adresne na teba ale vo vseobecnosti, kazdy nech s tym nalozi ako chce:) pohodovy den

Maoam

beskyd, ak by sa tu ozval niekto taky, tak si myslim, ze mu viac ludi odporuci navstevu urologa + ak by bolo treba, patricnu operaciu

Maoam

beskyd, uprimne? keby to bol chalan, ktoreho by to trapilo a snazil sa s pisatelkou situaciu riesit v zaujme zachrany vztahu, myslim, ze by boli prispevky ladene uplne inak

tu ide najmä o jeho povahu a o to, co robil a robi a ako to poriesil

ona ako blba sa snazila z celych sil ako vedela a on to poriesi tym, ze si najde inu...

beskyd

aby bolo jasne, ja chalana neobhajujem:) ani netvrdim ze je chudacik ani ze je charakter ani nic podobne. ale prave to ze strieda, resp. ma ine charakterove vady je teda podnet k tomu aby ste k nemu necitili lutost a povedali veci ako su, skor som to myslel tak... lebo keby niekto s rovnakym udom napisal ze ako sa on kvoli tomu trapi, ake ma inak dobre srdce, je mily a empaticky, skor predpokladam komenty v duchu ze neboj, to nic neni:) ale v takom pripade uz jedno stanovisko bude velmi neuprimne, snad ani netreba uvadzat ktore:) mylim sa?:D

Maoam

navyse, pisatelka jasne napisala, ze dlhy cas robila vsetko pre to, aby pomohla jemu aj ich vztahu a nechcela ho stratit

a co urobil on? nasiel si inu

takze?

beskyd

:)) tak tak, teraz si mozes najst poriadneho chlapa.. teda s vacsim udom. ale vsimol som si zaujimavu vec, uz som tu cital aj temy o malych prsiach a vysledok pozorovania je nasledovny. ked sa baba stazuje ze ma male prsia alebo ze sa citi skareda alebo ze ju okolie povazuje za nepritazlivu atd., vacsina prispevkov sa nesie v duchu ze ved predsa len toho najvacsieho prasiaka by nieco take ako prsia mohlo vobec zaujimat a v pohode si bude moct aj tak vyberat a ked ju bude chlap lubit, nikto nebude riesit prsia, zadky, krasu a podobne. a tu hla, nejaky typek ma maleho a zenske prispevky sa nesu v duchu ze to ani neni poriadny chlap, ze aj klitoris je vacsi a ze chalan moze byt vobec rad ze dakoho ma:)) celkom sranda to citat, hoci nechcel by som byt zena s malymi prsiami a zistit, kolko utesujucich prispevkov musi byt v zasade neuprimnych, nakolko nedostatky obdobnej povahy u opacneho pohlavia sa vo vseobecnosti vnimaju ako zavazna vada za predpokladu, ze nie je zadavatel temy s takymto problemom ktory by svojim prispevkom psychicku podporu a utechu priamo vyzadoval:)

JahO_Odka

Nikittaaaa, teraz ti to možno bude ľúto, ale časom budeš rada :)
Ako... čert vem veľkosť penisu, keď si ho ľúbila aj s tým, ale hlavne povahu musel mať hroznú (aspoň z toho, čo sa tu písalo o ňom).