Moj priatel ma malý penis a ide o to, že ťažko sa do mňa dostane, alebo vôbec. Naposledy čo sme boli spolu mi povedal že jeho to už nebaví a videla som na ňom akoby mi chcel povedať aby sme skončili. Ja neviem čo mám urobiť, sú nejaké praktiky, triky alebo niečo čo by nám pomohlo? ja už neviem, nechcem ho stratiť.
Priatel, malý penis, rozchod ale Z JEHO STRANY! Pomozte ja ho nechcem stratit!
Po tom, co som zazil ja, tak je.em na vztahy, a to totalne. Kvoli ftakovi si vztah nemienim zakladat. Ja je.acku doprajem radsej inym, ja chcem viest kludny zivot:D Som vobec rad, ze tu este po tom vsetkom mozem cosi napisat a to myslim smrtelne vazne.
Ak ti mam pravdu povedat, samemu mi je lepsie a to ovela. Uz ma aspon nikto poriadne a pravidelne nenasiera, jedine, ze sa naseriem sam, ale to sa stava len velmi malokrat.
Hej stastne pariky, kym sa nezoberu. Po sobasi ide viac o zarabanie penazi ako o lasku, tak som to prezival ja.
b*ha vidim ze tieto medziludzke city a vztahy su zalozene na riadne hlbokych a tazkych citoch:) nevies uspokojit moje zvieracie potreby? dovi:) parada:) ak toto uz nie je biznis tak uz neviem co, cim viac citam tieto vylevy tym som radsej ze som sam a nemam nikoho kto so mnou je len pre nejaky osoh a benefit... kedze tak je to v zasade v kazdom vztahu.. v style budem s tebou ak si z teba budem moct nieco urvat. blahozelam vsetkym naoko stastnym parikom:P
Hosana, a teraz co? Ja som napr. svoju zenu lubil, ale ona na mna srala od sameho zaciatku a chcela cim skor dieta, lebo jej tikali biologicke hodiny, tak som jej ho spravil. Ona by mi nedala ani cent a ja jej posielam na maleho cirka trikrat viac nez mi urcil sud. Niekedy sa cudujem tak sebe, ako aj jej. Bud hrabe mne alebo jej alebo obidvom. Ona mi povedala, ze jej mam posielat len tolko, co mi urcil sud. Mne z toho asi raz prepne v gebuli a budem niekde v blazinci. Raz mi uz z nej uz hrablo, ale to som nejako ustal. Ty ked s nim zostanes, tak prepne tebe a budes jasna a ver mi, ak ti prepne, tak to trva cirka tri roky, kym sa ako tak spamatas. Radsej hled sebe.
pan d.
tak toto je naozaj tak..myslim, že aj ked si najde inu, tá velmi skoro príde na to že s nim byť je chyba..a on sa asi tiež velmi rýchlo spamätá, že ja za to že som ho mala rada, som bola schopná zobrat si pôžičku na bývanie a na také veci ktoré ho robia šťastným...vieš ja som sa výzorovo na nepoznanie zmenila, až tak že som niekolko operácii absolvovala aby mu bolo dobre..ja som to všetko robila z lásky..ina by to neurobila ani z daleka...a to som už vtedy vedela aký má malý
Vobec sa do teba nedostane, to hovori za vsetko. Do musi byt riadny usiak, ked mu sibe tymto sposobom:D Kazdy blbne jinym spusobem. Ty sa na neho vykasli, daj mu kosom a najdi si chlapa a nie takeho neobdareneho. Mozno mu to islo viac do hlavy ako do prirodzenia, mozno ze je superinteligentny:D
Hej, budu do neho paff, kym si neda dole slipy:D Ver mi, ziadna s nim nezostane, lebo je to na cely zivot. Kto uz bude s takym chudakom, co ani do zeny nedokaze poriadne vnikat. Toto by mal riesit. Ked sa na teba vykasle, tak si aspon budes moct povedat, ze budes mat aspon takeho, co ho ma vacsi, to mi ver.
pan d.
ano to je pravda, neodletí daleko..a aj v tom mas pravdu že ma vysoké sebavedomie a ja som mu to spôsobila, lebo si myslí že ak ja som do neho paff, tak všetky su..inak je pekný, milý, slušný a všetko..ale niekedy v poslednom čase mám pocit že ma zanedbáva kvôli tomuto..a ja mám z toho ešte výčitky svedomia..
Vsak mu povedz pravdu do oci, on ma nejako vysoke sebavedomie. Asi ho nabral pri tebe a teraz mu to udrelo do hlavy a je z toho mimo:D Len mu pekne povedz, ptacku letacku, ty daleko odo mna nedoletis.
pan d.
tak to neni zlé a máš pravdu..proste mne nevadí jeho dĺžka aj ked ma nevie "urobiť" ale lubim ho a ked sa s tym neda nic robit tak nic..ale ine baby by to uz nerobili, určite by brali ohlad na to že jeden ma nenormálne až abnormálne malého a ten druhý má normálneho alebo velkeho...no baby by si určite vybrali takého čo má väcsieho ktorý je aj dostane na vrchol