Levetiracetam / Keppra

Príspevok v téme: Levetiracetam / Keppra
l.e.v.i

Zaujimalo by ma kto užíva Levetiracetam a aké má s ním skúsenosti - najmä by ma zaujimali skúsenosti tých, ktorý pred tým užívali Lamotrigín.
??? Nakoľko Vám ustúpili absencie, bipolarna maniodepresia, anxiozne stavy, obsedantno kompulzivne stavy ???
______________________

Zaujalo ma, že Levetiracetom je založený na báze etiracetamu čo je nootropikum.

Antikonvulzíva majú nepríjemnú vlastnosť, že znižujú intelekt = zhoršujú pamäť.

??? Má u Vás Levetiracetam menší dopad na zhoršenie pamäte ???

Zhrozeny

Také pičoviny tu píšete,že radšej to ani nečítam.napr.že epilepsiu spôsobujú potraviny,lieči sa bylinkami a podobné nezmysly.Zoberte si lieky a choďte radšej späť!!!

ludovit

Kto poradi ke je nalepšie vyšetrenie myslim na digitalnej urovny ako M.Rezonancia a či je to možne aj v čechah nakolko sme v Europskej unii

epi

Vie niekto z vlastne skúsenosti popísať rozdiel medzi Levetiracetamom a Lacosamidom, keď prešiel z jedného na druhý alebo aj opačne, aké pocítil zmeny a rozdiely.

chyno

Syn užíval Keppru, mal len jeden jediný záchvat v spánku.Užíval rôzne antiepileptiká,ktoré mu nepomáhali až Keppra. EEG má čisté,ale ak mu robia EEG v spánkovej deprivácii,tak ten výsledok nie je 100-percentný.Lekárka mu ju chce postupne vysadiť.Teraz je na 250 mg večer.Trocha mám obavy,či stačí taká dávka,aby sa nedostavil žiadny záchvat.Inak s týmto liekom som počas jeho liečby spokojná.

zemby

sme na tom na ho.o vsetci niekedy si pripadam ze mi stacia len lieky a uz ziadna strava.skuste Lamorigin2x150mg,Depakine Chrono2x500,Kepra2x1500-potom neco na nervy a na pecen. teraz uy mam po40.a som uplne v ri-i.

RNG

N a epi su najucinnejsie davky B-3(2 x 500 mg) alebo zluceniny B-3 a Gaba pod menom Picamilon(2 x 150 mg plus)a uz uvedena aminokyselina zo zeleneho caju, L theanine v davkach 2 x 200 az 400 mg, ktora ucinkuje na Gaba receptory v mozgu. Ale dobre je aj odstranit stres zo zivota, a brat podporne materialy na vyhojenie poskodenych myelinovych obalov, ako DHA a EPA, v davkach 1 gram plus. A casto su do toho "zainteresovane" aj nase telesne virusy, ktore napadaju myelin a sposobuju tiez skraty, preto radim kazdemu, nie len epi pacientom si zvysovat viralnu imunitu.

Brahmi(bacopa monieri) a gotu cola sice zlepsuju mozgovu cinnost, pamat a podobne, ale podporuju /zintenzivnuju mozgovu cinnost a pri epi a bipolarnej poruche ju treba skor tlmit.
Tieto su dobre ako nootropika pre ludi bez tychto poruchj a tiez pre pacientov s Alzheimerovou poruchou.

I.ron

Našiel som zmienku o prípravku s názvom BRAHMI

Prípravok je určený osobám trpiacim:

poškodením mentálnych funkcií v dôsledku užívania liečiv (antipileptík, antidepresív a hypnotík) alebo drog

pinky pie

mira, stravujem sa možno zdravšie ako ty, teraz si naozaj netrafila. nikdy som nepila alkohol, sladké tiež nejem, ak nerátam sladké druhy zeleniny a ovocie. jem veľa semien, celozrnné potraviny, aj ryžu a pohánku, pijem veľa tekutín. problém s pamäťou som však mala už asi dva roky predtým, ako som začala užívať antiepileptiká. pšenicu, raž, ovos a jačmeň nemôžem, určite ma nestabilizuje, práve naopak.
ten tvoj príspevok mira mi pripadá ako výsmech zo mňa. naozaj sa príď učiť odo mňa, ako sa zdravo stravovať.