Urazil vas uz vas partner/partnerka?

zuzanka555

hrhrhr
tak najhnusnejsie už ani nepamätám a neviem posúdiť lebo tých nadávok je strašné veľa :) take že p..a a kkt je este v pohode ale to že sa s neho smejem lebo nevie poriadne po...bat zenu že sa stane s neho čoskoro buze....t tak to je dosť ale aj ked to tak nemyslím poviem to :) a take somarinky on mne že hlupana aby som zomrela....ale o 5minút to ľutuje ale to aby som zomrela len fakt vo výnimočných hádkach

zuzanka555

hrhrhr
tak najhnusnejsie už ani nepamätám a neviem posúdiť lebo tých nadávok je strašné veľa :) take že p..a a kkt je este v pohode ale to že sa s neho smejem lebo nevie poriadne po...bat zenu že sa stane s neho čoskoro buze....t tak to je dosť ale aj ked to tak nemyslím poviem to :) a take somarinky on mne že hlupana aby som zomrela....ale o 5minút to ľutuje ale to aby som zomrela len fakt vo výnimočných hádkach

hrhrhr

zuzanka 555 a Donnaa - a čo najhoršie ste si zo svojim partnerom povedali??? aj take najhnusnejšie nadavky, alebo chod do pi.. ty kkt????:D

zuzanka555

ja si s partnerom nadávam ked sme jeden na druhého strasne nervózny.....my máme taký smiešny vzťah že zrazu sa začneme hádať a o 5minút sa opravdlnujeme jeden druhemu...a hovoríme si dosť hrubé urážky.....ale neberieme si to ku srdcu lebo obaja vieme aké máme povahy ked sa nastveme :)

Donnaa

ja som hrozny nervak a tak mi to sem tam ujde ale naše hadke už prekračuju hranice normalu takže keď vyjde niekomu nadávka už to ani neberieme vážne.

darkmother

ja som raz svojmu pred par rokmi (dlhodorocny kultivovany vztah) povedala ze je debil a zehlila som to asi tyzden.. odvtedy sa nic podobne nezopakovalo. on mna este neurazil. myslim, ze kazdy ma v tomto ine hranice - a ked zistite kde hranica je a napriek tomu ju jeden prekroci, vtedy uz je zle :-/

DzanaFX

Joo toto nie sú urážky, čo si hovoríte a je to asi skôr vrámci srandy...myslím, že sa pýta na hrubé nadávky...

Joo

no jasne ..... ale skarede slova moc nepouzivame skor cvok ,somar :)))
ale podla mna je skvele mat niekoho ,pred kym sa nemusim hanbit ,ked zo mna v navale zlosti vyleti nejake to "hlupe" slovko ... vsak kazdy je obcas hystericky ,nahnevany :)
vobec sa nejak moc za to neurazam ani on nie ,skor sa zasmejeme ... "ze ,co si mi to povedala ,strigáň"