tak teda..povedal vam vas partner (alebo vy jemu) nieco necitlive v urcitej chvily, nejaku urazku, napr ze ste hlupi, sprosti, idiot a podobne (vzhladom na daku situaciu)? urazilo vas to, alebo ste to odignorovali, alebo sa vam to este nestalo?
Urazil vas uz vas partner/partnerka?
hrhrhr
tak najhnusnejsie už ani nepamätám a neviem posúdiť lebo tých nadávok je strašné veľa :) take že p..a a kkt je este v pohode ale to že sa s neho smejem lebo nevie poriadne po...bat zenu že sa stane s neho čoskoro buze....t tak to je dosť ale aj ked to tak nemyslím poviem to :) a take somarinky on mne že hlupana aby som zomrela....ale o 5minút to ľutuje ale to aby som zomrela len fakt vo výnimočných hádkach
hrhrhr
tak najhnusnejsie už ani nepamätám a neviem posúdiť lebo tých nadávok je strašné veľa :) take že p..a a kkt je este v pohode ale to že sa s neho smejem lebo nevie poriadne po...bat zenu že sa stane s neho čoskoro buze....t tak to je dosť ale aj ked to tak nemyslím poviem to :) a take somarinky on mne že hlupana aby som zomrela....ale o 5minút to ľutuje ale to aby som zomrela len fakt vo výnimočných hádkach
zuzanka 555 a Donnaa - a čo najhoršie ste si zo svojim partnerom povedali??? aj take najhnusnejšie nadavky, alebo chod do pi.. ty kkt????:D
ja si s partnerom nadávam ked sme jeden na druhého strasne nervózny.....my máme taký smiešny vzťah že zrazu sa začneme hádať a o 5minút sa opravdlnujeme jeden druhemu...a hovoríme si dosť hrubé urážky.....ale neberieme si to ku srdcu lebo obaja vieme aké máme povahy ked sa nastveme :)
ja som hrozny nervak a tak mi to sem tam ujde ale naše hadke už prekračuju hranice normalu takže keď vyjde niekomu nadávka už to ani neberieme vážne.
Áno, a nie raz. Niet divu, že ten vzťah neskôr aj tak dopadol ;-)
ja som raz svojmu pred par rokmi (dlhodorocny kultivovany vztah) povedala ze je debil a zehlila som to asi tyzden.. odvtedy sa nic podobne nezopakovalo. on mna este neurazil. myslim, ze kazdy ma v tomto ine hranice - a ked zistite kde hranica je a napriek tomu ju jeden prekroci, vtedy uz je zle :-/
no jasne ..... ale skarede slova moc nepouzivame skor cvok ,somar :)))
ale podla mna je skvele mat niekoho ,pred kym sa nemusim hanbit ,ked zo mna v navale zlosti vyleti nejake to "hlupe" slovko ... vsak kazdy je obcas hystericky ,nahnevany :)
vobec sa nejak moc za to neurazam ani on nie ,skor sa zasmejeme ... "ze ,co si mi to povedala ,strigáň"