tak teda..povedal vam vas partner (alebo vy jemu) nieco necitlive v urcitej chvily, nejaku urazku, napr ze ste hlupi, sprosti, idiot a podobne (vzhladom na daku situaciu)? urazilo vas to, alebo ste to odignorovali, alebo sa vam to este nestalo?
Urazil vas uz vas partner/partnerka?
hrhrhr preboha,to vážne hentak si až nadávate ?no kebyže mi raz povie,moj chalan,ze " skap ty pi a " ,tak mu taku vytnem a odídem,že dovi
Nechapem ako moze clovek dovolit nervom aby z vlastnych ust vypustil nejake hanlive slova na svoju rodinu (alebo partnera/ku) ..
Ved to je sialene :D
EHM NIEEE, to je LUDSKE :D
hold clovek je len zhluk nejakych blbych molekul :)
Ale nemyslim si, ze je to take tazke sa naucit ovladat svoje pudy..
A myslim ze aj "jemne" slova ako "lama" (a ine, ale nechcem ich menovat, lebo ich je vela) mozu urazit, ak su pouzivane s tónom, ktory je mieneny ako urazka..
A vobec nechapem preco vobec pouzivat negativisticke slova, AJ KED niekto nieco poserie..
Ved informacia, napr. nespokojnost sa da zdelit aj bez zbytocych urazok, posmeskov, vulgarizmov, atd..
Ale k tomu treba dokonalu spolupracu oboch, jeden to nikdy nema sancu zvladnut.. (predovsetkym sa poucit z chyb ak uz k nejakej doslo a neopakovat ich zbytocne..)
inak mne osobne ked niekot nadava (partnerku nemam ale rodina, iny ludia, ktokolvek) tak to mam tak hlboko v hrubom creve, ze ani keby zatlacim, tak zo mna nic nevyjde..
hrhrhr
tak niekedy aj mňa to boli a hlavne vtedy ked sa mi nechce hádať s ním......ale ked mu to vrátim tak ho to boli tiež...on tí aj môže povedať že ho to netrápi ale ver tomu že hej len si to pred tebou nechce priznať... ale to ked nám nadávajú že skap tak to iba v nervoch,ale určite to ták nemyslia :) ja sa nad tým niekedy pekne bavím :D ale niekedy má to boli.....
zuzanka555 a donna - a ako to ,že ta to neurazi,,???? som sa pýtala preto, lebo to mám podobne ako.. skap, pi--a, kkt...je..e ti , chod sa liečiť, psychopat., drž papulu.a pod:D:D:D
dako sme si na to zvykli:( že si nadavame...snazime sa to zmenit..ale sme obaja nervaci a vkuse dakomu dačo vyklzne..
a mna to dosť boli..ale mam pocit že jeho nie tak ako mna..aspon tak nevyzera...
asi nikto nevie posúdiť,či je niečo cv tomto pripade normalne,lebo je to asi individualne,ako vidim
zalezi, co sa povie a v akej situacii, ale taketo veci moc neriesim, kazdemu niekedy rupnu nervy. veci ako si ty blby, alebo ty si taka krava na to sa podla mna ani urazit neda, no niektori ludia su velmi urazlivi a nevedia to prezit. ale vulgarizmy su zase uz o inom.
ano,povedali sme si ,on mi raz povedal" co ti jebe ?" ..
a druhýkrát,ked mi vypadlo mlieko na zem,ze " no boha,ty si nenormalna " ..:(:(
asi takto ...
ale inak je slusny chlap a nehreší,a nikdy mi vazne tvrdo nevynadal do najhorsich,len mi vzdy vie povedta,ze som nenormalna-ale nevie,,ci je normalne,ked uz aj toto vraví,co som napísala
My sa neurazame, ale raz mi vyklzlo, ze ty si taky debil. A viem, ze ho to velmi bolelo. Ale ked uz ma najeduje, tak mu poviem ty trubka. Jemu sa este urazit ma nadavkou nepodarilo. Dufam, ze to tak zostane a mne sa uz nic podobne nestane. Ale kamoska, ta bezne vynada hrubymi nadavkami frajerovi..
uplne bezne sa takto obaja urazame, mame taliansky vztah :)ja nie som voci tomu nejak precitlivena...