Menopauza - strach,búšenie srdca

Príspevok v téme: Menopauza - strach,búšenie srdca
alexa 123

Odkedy som vstúpila do obdobia menopauzy som veľmi nepokojná, nevyrovnaná, mám obavy zo všetkého, búšenie srdca. Skúšala som tabletky Lexotanil v Rakúsku - cítila som dobré účinky, nebola som ospalá, bola som vyrovnaná. Skúšala som Frontin, Lexaurin - ale žiaľ po obidvoch nastupuje únava ospalosť. Vedel by mi niekto nejaký liek poradiť? Lexotanil u nás nie je dostupný

DI DI DI

Nech sa chcem dozvedieť skutočne čokoľvek a prečítať si dobré články, zájdem aj tu zdravovek.eu, odporúčam, pretože chcem. Pretože sa mi stránka páči a myslím, že by o nej mali vedieť viacerí :) to je celé, prajem pekný deň

DI DI DI

S vekom prichádza aj dlho očakávaná menopauza, veľa som si o nej prečítala tu: zdravovek.eu. Každá žena si tým musí jedného dňa prejsť, či to je výhoda alebo nie nechám posúdiť staršie ženy. Tak ako všetko aj toto má svoje výhody, tak ako aj nevyhody, nech to predsa je vyrovnané.

Felaasa

A to ako fungujú tie Fytoestrogény? To sa berie v tabletkách nejaké hormóny alebo čo? Ja beriem teraz normálne sójové flavonoidy a teda neviem či sa mi polepšujú návaly. Ani moc nie asi...

Klarikafer

Ja som tiež brala ten Klimonorm ale po určitých komplikáciách mi to visadili, bývalo mi zle. Tak mi potom odporučili fitohormóny a odvtedy sa cítim dobre aj po stránke menopauzy a nemám ani vedľajšie účinky ako pri Klimonorme. Momentálne používam tabletky Feminox a úplná spokojnosť

Biela.Kobra

Rieš to so svojím gynekológom. Ja som brala rok Klimonorm, cítila som sa veľmi dobre, plná energie, dobre som spávala, ale vyskytli sa kontraindikácie nesúvisiace s tým, tak som ho musela prestať brať. Je pravdepodobné, že keď kontraindikácie pominú, začnem s ním zasa.

syndiluca

Dobry den,

pri takychto problemoch sa najprv skuste zamerat na prirodnu medicinu. Neurol alebo frontin su indikovane na spanie a na ukludnenie, no ospala pri nich budete stale.

Skuste caj Klimakterin, ktory dostanete v lekarni, alebo ako bolo uvedene v predchadzajucich prispevkoch, vyzivove doplnky, napr Minapent. Existuju aj pripravky, ktore obsahuju prirodne estrogeny zo soje.

mmooly

Je veľa prípravkov a ja už mám niečo naštudované.. hmm..len každému zaberie iné, nie je na to univerzálny prípravok. Ja som skúsila minapent a bola som celkom spokojná, zabral .. nie som ešte celkom v prechode, takže som ho prestala brať. Beriem magnézium, vitamíny, pijem ženský čaj z lekárne a tiež mám sem-tam divné pocity, búšenie srdca , úzkosti a strachy.. zatiaľ je to zvládnuteľné. SKús najskôr také prírodné veci, nadopuj sa vitamínmi, minerálmi a uvidíš či to pomôže.. vždy môžeš siahnuť po silnejších, ale chemických prípravkoch.

poznameto

treba nabehnut k ženskému lekárovi, dať si spraviť hormonálny profil a ak treba a nie je iná možnosť tak prijať hormonálnu substitučnú liečbu - mne pomohla a od prvej tabletky som znova kompletný človek.