Keď láska zabíja

Príspevok v téme: Keď láska zabíja
napochybach

mám veľký problém,zabíja ma láska,resp vzťah,ktorí mám.
Chodím už s frajerom dlho ,vyzerá to byť vážne,resp vyzeralo.Teraz si vsak s nim nedokazem absolútne predstaviť manželstvo,svadbu,deti,a pod.
Ľúbim ho svojím spôsobom,on mna zbožnuje,lenže ja vidím na nom také chyby,ktoré sa nedajú podla mna tolerovat,mali sme zlé obdobie po pol roku vztahu,ale teraz je to uz relatívne dobre,lenze teraz som s nim bola na dovolenke na tyzden pri mori,a zistila som,ze by som s nim asi nedokazala zit pod jednou strechou,beriem ho akosi inak,ako priatela najlepsieho,ako cloveka ,ktoremu vsetko povedat(on vsak mne nic nevravi,vsetko si nechava pre seba-ma tazke psychicke problemy,ja nie -ale pri nom zacinam akosi stracat podu pod nohami,)dokym som s nim nebola,neprekvitala som stastim ,ale odkedy som s nim,moje zdravie najma psychicke sa podlomilo,nici mi zivot,ale pritom ho neskutocne milujem,co mam preboha robiť ?poradte mi,..a ak neviete odpovedat ,tak prepacte potrebovala som sa len vypisat z toho zialu :(:(:(ktori mam

napochybach

veronika ale tak potom on nema zlu rodinu,prave naopak :)
ja tiez mam zase taku,ako ma ON :(
u nas musi byť vzdy vsetko tip top
jaj,to je ina kava,ked uz spolu byvate ..a je skvele,ze sa kvoli tebe zmenil a nenasilne,to mas stastie ...
ale teda trapis sa niekedy este ?ak tomu spravne chapem ....
a co ta teda pri nom drzi,teba ?laska k nemu ?:):):)
lebo u mna je to laska,co ma pri nom drzi,aj ked je taky psychicky chory :( a viem,ze sa asi rutim do zahuby :/

Veronika_27

Napochybách, úprimne ako-kedy. Mávame aj zlé obdobia-krízy, teraz sa tiež snažíme o "nový" začiatok a momentálne som šťastná. Je veľmi pozorný (nenásilne), ja rešpektujem jeho čas a povinnosti a on moje.

Čo sa týka jeho rodiny, my už našťastie bývame spolu čo dosť napomohlo jeho zmene, kedže sa už nemusí prispôsobovať pravidlám u jeho rodičov. Tam sa zase prehnane ďakuje za všetko, ešte aj za maličkosti, čo podľa mňa by mali byť samozrejmosťou alebo bežnou súčasťou života.

napochybach

veronika teda zmenil sa ?no skvele,gratulujem ...
a dokazes byt s nim po tom vsetkom stastna ,tak uprimne ?
praveze u mojho je iny pripad -on musel kazdeho obskakovat doma a aj musí

Veronika_27

napochybach, týmto ti nechcem povedať, že s ním máš ostať, lebo on sa určite zmení... je to individuálne podľa povahy, čo ten druhý človek veľmi chce... ked nechce, tak sa nikdy nezmení a vtedy by si to mala ukončiť, či ho rada máš alebo nie, nakoniec zistíš, že jediné čo ti z toho ostalo je, že max. ti na ňom závisí, aby sa mu nič nestalo, inak povedané, že ho máš rada :)

jahodka123, asi si nemala vzťah s mužom, ktorí ťa psychicky dusil svojou láskou, že? Takí ľudia si to nemôžu predstaviť...

Veronika_27

napochybach, ešte s ním som, odvtedy sa zmenil (aj kvôli môjmu prístupu k jeho správaniu a vymedzením si hraníc) o 180 stupňov...

Tiež to mal doma blbé, mamina ho prehnane obskakovala, kedže bol od ´dalšieho súrodenca o 9 rokov mladší... strašne chorľavý, nedávala mu dýchať, korigovala ho za blbosti, ked robil niečo, bolo to zlé, ked to chcel napraviť, ešte horšie, nehovorím, že on bol ten najlepší, v detstve si revom vydobil čo len chcel... proste mali tam nevyrovnané vzťahy a to ho deptalo, psychicky ničilo a začal to prenášať aj do svojich vzťahov, mal potrebu enormne riešiť, čo je s tým druhým, správal sa ako jeho mama, kvôli mne sa (skoro) úplne zmenil.

Mýliš sa, kedže to bola prvá osoba, do ktorej som bola skutočne zamilovaná, prežívala som to až veľmi, teiž ma ťahal ku dnu až som prestala byť šťastná, vkuse som mala pocit, že sa dusím a nikdy to neskončí... potom som si povedala dosť, takto už dalej nechcem žiť. Vtedy to prestalo.

napochybach

enough -ja som netušila,aka je to troska ten chalan,netusila som,co je to za pripad a zamilovala som sa donho ako sialena-moja prva velka laska...
a ukaz mi ,prosim ta tych slusnych a normalnych muzov ,lebo ja takych som este za svoj zivot nespoznala a ked ano,tak boli zadani a zamilovani do inych zien,na mna uz nikto istotne necaka

Voso on ma tiez riesi,boji sa o mna viac nez o seba,keby som mala byt uprimná,
on ani nechce seba riesit,je ticho o svojich problemoch,ale proste ja to na nom vidím ..a ja ho nelutujem,len vzdy ma dostane do stresovej situacie,ked sa toto deje ,a mne to skodí ..ale on sa nestazuje skoro nikdy,len proste na tej dovolenke to tak bolo ..nechapem vsak preco,kedze sme sa na nu tesili ako este nikdy na nic ( lebo teraz sme boli aj prvykrat spolu mimo domu uplne sami )

jahodka on nerobí nic take,ze mi to podlomilo psych . i fyzu.zdravie,ale staci,ze vidim,ked ma problemy a ja som uplne hotova z toho,som strasne slaby clovek,ktoreho hned vsetko polozi a nie este,ked mi milovany clovek " zomiera" od psychiky ..a ked to vidis ..ako sa trápi a tak,je to priserne ..
jeho problemy ma zabijaju

jahodka123

Každý má svoje chyby a ozaj si neviem predstaviť, čo také robí, že to tebe "podlomilo zdravie", keď píšeš, že ťa zbožňuje. To, že s tebou nehovorí o svojich problémoch a pocitoch je u chlapov normálne - česť výnimkám. Myslím, že si zrelá na pokec s psychológom - bez urážky. A čo sa týka toho, že si na dovolenke zistila, že by si s ním nevydržala, tak vieš.. ono to tak býva. Väčšinou na dovolenke pár zistí, či by vedel spolu existovať alebo nie a po tej prvej dovolenke sa už vela párov rozpadlo...

Voso

Byť z člOvekom, ktorý sa neustále sťažuje? Najprv sa teší na dovolenku a keď tam už je, tak je mrzutý a stále mu niečo je? Veď on si nevie užívať prítomný okamžik. Stále rieši, čo bolí, čo mu je a ty to máš riešiť hej? On, on a zas iba on! Nie je to náhodou tak? Venujete toľko pozornosti aj tebe, ako jemu? Pošli ho kade ľahšie. Potrebuje dostať facku od života, aby vedel, čo sú to problémy a nie si ich vytvárať v hlave len tak!
Títo ľudia ma serú. Tiež som pár takých poznal, keď mi to došlo, že v ich prítomnosti stále riešim iba ich, poslal som ich do riti! Doslova!
s takýmito je škoda tráviť čas, nie ešte s nimi byť celý život. Kde sa s ním vidíš za päť rokov? Myslíš, že sa to zlepší? Nezlepší. To by si najprv musel uvedomiť, že mu niečo je.

miauu

zbytocne predlzovat nieco o com vies ze neklame tak jak ma ked to tak citis:/ ja viem ze sa to lahko hovori ale sama vies co citis a jak to ma byt spravne
s tymto by si sa mozno trapila a niekto mozno prave teraz na teba caka, kto by si ta zasluzis viac