Kam na rande bez penazi

Príspevok v téme: Kam na rande bez penazi
kamnarande

mam noveho priatela a chcela by som byt aktivna a zorganizovat super rande.. problem je v tom, ze nemam dostatok penazi, takze ziadne vecere a drinky alebo koncerty... neviete prosim poradit nejaky fajn napad co robit? chcela by som ho velmi prekvapit a ukazat ze aj ja viem nieco vymysliet... dakujem )

AdamKrt

zzuzzu Včera 15:53 - spekacky povedzme stoja 3E za 1kg. K tomu nejake pecivko 1E, nejake rajciny, papriky - 1E, plus horcica, kecup. Cca spolu 5E.

Povedzme ze niekde dojdu. Potrebujes taniere, alebo jednorazovy riad. Dobre, nebudem ratat ani to. To je 5E na den a chcu sa stretavat kazdy den. T.j. 30 dni x 5 EUR, t.j. 150EUR. Povedzme, ze slecna je socialny pripad a dostane 60E socialne a musi este byvat a jest, pit, osatenie...

Reagujem iba na to, co bola hlavna tema - kam na rande BEZ PENAZI... Staci lepsie citat temu :-D Bez penazi v dnesnej dobe to ide vyslovene tazko.

trudiollala

zober ho predsa na piknik!!!!!!. do parku,alebo na nejake pekne miesto. urob nejake skvele jedlo, lebo laska ide cez zaludok, nejaky kolac (odporucam cokoladove cookies), ingrediencie stoja nejake peniaze ale nie je to take strasne, bezne ich urcite najdes uz doma :)

zzuzzu

Na každom hrade sa neplatí a palivo na rozloženie ohňa?? Čo si spadol z visne? Napichovacky si spravia, snáď nie sú kľaví.

zzuzzu

Adam, na spekacky naskriabe snáď každý a ostatné veci ludia bežne maju prípadne si požičajú. Načo odvoz? Maju nohy. Ale výhovorku si vie nájsť kazdy ked chce.

AdamKrt

zzuzzu 29.07.12 19:09 - na to potrebujes
- spekacky
- nieco na rozlozenie ohna, napichovacie palice a palivo
- potrebujes spacaky a tie stany
- vo vacsine pripadov, ked ides niekde opekat, ci mas stan, spacaky, potrebujes este odvoz, dovoz.

Takze bez penazi to tiez nepojde :-D
---------
zzuzzu 29.07.12 20:35 - na hrade sa plati uz dnes po vacsine. A ten bike tiez nebyva lacna zalezitost. Ibaze by ho clovek uz mal... :-D

RNG

Nuz kedysi na rande stacilo trochu privatnosti, romantika, pritazlivost, feromony a zaujem z oboch stran.
Dnes sa dostali do mody televiznou kulturou a filmani rozne narocdne podniky na ohurenie toho druheho, dokonca by som povedal az kupenie. A romantika, to co bola kedysi hybna sila sa coraz viac straca a nastupuje cynizmus a materializmus konzumnej spolocnosti.
Lutujem sucasnych mladych , o co vlastne prichadzaju.
Ja si z mladosti pamatam este, ze navyssie blaho som pocitoval ked sme sa s kamaratkou drzali za ruky a prechadzali vecer v aleji stromov a vychadzali hviezdy. Dnesnym mladym to zrejme uz nic nehovori, na ich skodu.

fero11111

vytasim spekacik to by mal on ne ?:D jaj rehot sorry ludia

no ale tak prechadzka a nieco podobne to nieje in a ani stylove ona chcela nieco ze cooooool a v dnesnej dobe to bez penazi nejde ... :(

zewa

Ja mam velmi rada vylety na bicykloch :) A aj na hrady, resp. zrucaniny. A najlepsie je, ked mozem tieto dve cinnosti spojit :) A na nejakom vyhradenom mieste vytasit spekacku aj s frajerom a byt spolu :)
Alebo sme chodievali pri jazero a hadzali ploskaciky do vody. Alebo sme chodili pri nejaky pramen, tam si na luke rozlozili deku a hodiny sa rozpravali ba dokonca sme sa takto chodievali spolu ucit :)
Normalne som na taky vylet dostala chut :) Heh, asi ho budem musiet za usi vytiahnut niekam :))