mam noveho priatela a chcela by som byt aktivna a zorganizovat super rande.. problem je v tom, ze nemam dostatok penazi, takze ziadne vecere a drinky alebo koncerty... neviete prosim poradit nejaky fajn napad co robit? chcela by som ho velmi prekvapit a ukazat ze aj ja viem nieco vymysliet... dakujem )
Kam na rande bez penazi
zzuzzu Dnes 15:09 - tak asi som snobik, ked beriem ohlad na druheho, ze mu nebude chytat chleba a spekacky spinavymi rukami. Ale ja by som minimalne podaval aspon chleba, ci spekacku na kuskoch alobalu. Ale OK, ked chces vytahovat spekacky z vrecka nohavic... :-D Proti gustu, ziaden disputat :-D
A spekacky balia do papiera, čiže ak chces si ju niekam položiť kým vychladne, tak mas kam.
zzuzzu Dnes 15:02 - ale ja pisem o zrucaninach a len o tych, kde sa neplati. Na beznych hradoch sa vybera niekedy dost mastne vstupne. Napr. Oravsky hrad pre dospeleho, stoji cca 5-6 EUR. Tak pre dvoch to mas hned 10-12EUR. Masaz ramien je ciastkova zalezitost. Da sa tomu venovat dlhsie a daju sa masirovat aj ine partie, prejst na masaz celeho tela. Spojit to s kupelom a inymi podobnymi cinnostami a mas program aj na 12 hodin, to Ti garantujem. A ubehne to ako voda :-D A chovka ? No co, je to zadarmo. Detinske ? A co ? Obcas i dospely clovek da na recesiu a kludne moze ist aj na hojdacku, ak je na to prisposobena... :-D
Tak sa kľudne zarad do radu k snobikom, čo si na opekacku dovlecu pribor a stoličky. Nám stačí zapaľovač na oheň, a nôž na narezanie palic a spekaciek. Ked ju upecies, chytíš ju na chlebe, ked dojes, ruky si utries do servitky. Čo je tiez vec čo máš stale pri sebe. Voda na pitie je tiez zadarmo, ak ju vezmes z vodovodu. Dufam že nezacnes písať teraz o poplatkoch za vodné a stočné
zzuzzu Dnes 14:57 - este som nebol na opekacke bez tanierov. Ci klasicke, alebo jednorazove. Pozvat niekoho na jedlo a nedat mu ani tanier....? Nepoznam nikoho, kto by nieco take praktizoval a ani mna by nieco take nenapadlo, ponukat niekoho bez taniera.
Hlavne že ked ja napíšem chod na hrad, reagujes so vstupným, a potom radis to isté :D takisto prechadzku spomenul každý. Masaz ramien je celodenný program? To su mi novinky. Hrá na schovku, ehmm.... Nemajú päť rokov.
Adam, odhliadnuc od toho, že jesť sa musí každý deň, čiže peniaze na jedlo ako výdavok nerátam, aj tak by každý zjedol možno jeden dva, možno ani jeden, mne nechutia. My chodíme grilovat bravčové. V ramci obeda. Ak jesť nechcú, stačí len prechadzka, romantický oheň bez opekacky. A este, načo taniere?? Nechceš tam dovliect aj stolicky, stolík, gauč, telku a ohrievac ked sa ochladi?
trudiollala Včera 16:11 - ad kolac.... len tak pre svandu si zrataj, kolko stoji kolac. Minule som to tak ratal, ked chcela priatelka nieco nakupit, len tak kolacik a to tusim este hlavna surovina bola zo zahradky. Cele to vyslo na cca 10 EUR. Takze ak ma niekto hlboko do kapsy, aj ten kolac moze byt problem...
kamnarande 29.07.12 18:22 - bez penazi je to jednoducho problem. Mozno skor ratat tak, aby Ta to stalo minimum.
Skusim dat par tipov: ist na prechadzku do lesa, pozriet miestne pamiatky, kde sa neplati. Zrucaniny. Ked robis obed, alebo veceru - spojit to a urobit si romanticky obed, veceru. Vies kreslit ? Napr. uhlikom, ci kriedou na papier nakreslit portret druheho. Ist do lesa, ci k rieke a postavit nejaku malu priehradu, nejaky vytvor. Zobrat loptu, zahadzat si, alebo bedbinton. Behat, ci rychla chodza cez nejaky teren. Hra na schovavacku v lese. Masaz partnera. Nemusi byt cela, ale trebars ramena, alebo nohy atd. Vytvorit mu nieco originalne - napr. supolienku, viazanie predmetov - ci kosikov z trstia, ci stareho papiera.
Robit sa da vselico. Otazne vsak je, ze dnes je kopec ludi - snobikovia. Nikdy nemozes vediet, co komu bude "smrdiet".... :-D
no, hlavne ked nad tym bude rozmyslat len ona ako zena, tak aby to nedopadlo nejako takto:
bože Adam Krt, čo toľko zbytočne špekuluješ? kúpia si špekačky, horčicu podľa mňa majú a nejakú blbosť, na čo položiť špekačky atď doma určite nájdu... Tiež neviem, prečo to násobíš 30, koho by bavilo chodiť každý deň opekať???? Ide o to, aby niečo vymyslela, na oživenie a tak. Bicykel, hrad, lúka, špekačky, niečo si snáď už vyberie.