Silná menštruacia na začiatku tehotenstva

Príspevok v téme: Silná menštruacia na začiatku tehotenstva
kukurica

Ahojte satalo sa to aj Vám že ste na začiatku tehotenstva mali menštruaciu ? Nemyslím špinenie alebo výtok ale menštruaciu. V piatok večer som dostala a príznaky mám stále a ešte viditelnejšie ako predtým. Včera sim bola aj na pohotovosti a pýtali sa ma či niesom tehotná išla som odpadnúť mala som triašku a stále mi bolo na zvracanie. Známi je liečitel a povedal že babo čakám že plod tam je. Ešte si idem urobiť test ale neviem či mi víde ked mám ms. Dakujem vopred za odpovede.

Nataša

TAK JA BI SOM RADA VEDELA MALA SOM S PRIATELOM TAKY SKYK A UZ SOM MEMALA MENCEZ DVE MESIACE A BRUCHO MAM TVRDE SPRAVILA SOM SI TEST ALE BOL NEGATYVNI MOZEM BIT TEHOTNA? PROSIM ODPOVEDT DAKUJEM

Vilma666

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať. S priateľom sme mali sex viackrát bez kondómu, no nikdy neejakuloval do mňa. Beriem antikoncepciu už viac mesiacov. Menštruáciu som dostala už počas brania tabletiek v posledný deň a mám ju už štvrtý deň. No aj tak mám strach z otehotnenia. Je možné, že som tehotná? Aká je pravdepodobnosť? Ďakujem za odpovede.

blanč

Dobrý večer chcela by som sa spýtať. Mala som s priateľom pohlavný styk a praskla nám ochrana.Časť s biologického materiálu zostal vo mne. Bolo to minulý týždeň a odvtedy mi je neskutočne zle. Dnes som dostala menštruáciu ale narástli mi prsia, stratila som chuť jesť, stále ma bolí brucho a mám ho nafúknuté.Môžem byť tehotná?

RNG

Nuz ja by som na to bral yam alebo progesteronovy krem, kedze lekari na krvacanie predpisuju obvykle chemicke nahrazky progesteronu.
V tehotenstve neodporucam brat hormonalne posobiace doplnky, ale ked je to nevyhnutne, inac hrozi potrat, je lepsie brat prirodne doplnky a bioidenticke hormony, nez chemicke lieky.

lilyiankaa

veď sa bežne stáva, že žena dostane menzes skôr, bohužiaľ sa vám tentokrát nezadarilo a musíte skúšať ďalej

JANULETA

ahojte mi smesa pokusali o babo tizden om si robila testy a boli negatyvne .Nemala som priznaky len som mala nafuknute brusko aj prsia ma boleli aj brucho a dostala som mrchu a mam ju velmi silnu a som dostala ju skvor .Prosim ak mate skusenosti poradtemi ci jeto normalne:(

Nena088

Moja starká mala silnú menštruáciu 3 mesiace a potom už nie a zistila že je tehotná .... a bola aj počas tých 3 menštruácii :) Takže no každé telo je iné nemôžete posudzovať len podľa seba zázraky sa dejú :D