V 22 bez vzťahu...

Príspevok v téme: V 22 bez vzťahu...
kvetinka25

ahojte... našla som toto fórum tak ma napadlo že sa tu aspoň vyrozprávam :) mám 22 rokov zachvilu 23, o rok končím vysoku, myslím že som inteligentná a aj pekná, ale doteraz som nemala normálny vzťah... mala som jeden, ale bolo to o ničom, skôr som nadobudla pocit sklamania.... sex som ešte nemala a začínam mať z toho už mindráky, že budem nejaká divná keď k tomu dôjde až neskôr napr. v 23 alebo tak... nebudem už stará koza na prvý sex? čo si o mne bude myslieť?? a celkovo ma trápi, že nemôžem nájsť muža, ktorý by mi bol tou spriaznenou dušou, chcem spoznať lásku a všetko to okolo toho... nechodím na diskotéky tak nemám veľa šancí spoznať nových ľudí a v škole je chalanov minimum... ste na tom niektorá podobne? :/

Nero_68

tak konecne som si precital vsetky prispevky :) musim niektoym z vas vyjadrit svoj obdiv, zda sa ze to beriete celkom
normalne, niektori mozno az s humorom. Priznavam, som na tom rovnako ako 99 percent z vas ale ja tomu jednoducho
nerozumiem. Tiez chodim na VS, citam neusatle knihy aby som bol mudrejsi :) aj sportujem, nevysedavam doma pred TV,
snazim sa vyzerat najlepsie ako sa da, v zivote sa mi nestalo ze by som vysiel von neupraveny, ale aj napriek tomu
si nedokazem najt priatelku :( a najhorsie je na tom, ze ked raz za sto rokov stretnem nejaku novu babu a ta mi pre
javi nejake male sympatie, hned sa na nu namotam a ked nakoniec z toho nic nie je tak sa len trapim a hned upadam do depresii :( neviem ako vy,
ale ja sa uz normalne realne zacinam obavat, ze sa z tej osamelosti zblaznim, ze mi jednoducho prepne a skoncim niekde
v blazninci, uz to jednoducho nedokazem uniest :( kamaratov mam dost, tych nepotrebujem :) ale bez priatelky ktora
by vas milovala je aj tak vsetko na velke h...o :(

ajajaja

sewie, ty zijes v holandsku...vsak to liberalna krajina...co by si chcela...treba ist dakde do japonska :D lebo europa je uz dost skazena...

sewie

mili, tvoj pripad bol sice az extrem-to som fakt nezazila aby sa ma niekto spytal na prvom rande...ale zazila som ze na nejakom 2-tretom rande sa ma dotycny pokusal vmanipulovat do postele a nechapal preco to ja nechcem...a pritom to nie je zly chalan/muz ale proste tak to chodi...vo vela pripadov sa ludia spolu najskor vyspia a potom uvidia co dalej...moja kamaratka sa vydala za muza co mal byt len na jednu noc!...dalsia moja kamoska je tiez uz 6 tokov vo vztahu s takym istym pripadom:) a dalsia tusim uz 8 rokov, dalsia 5, moja sestra je s takym zasnubena-fuha, poznam ich dost:D....

milli11

Ved to, normalne mam pocit, akoby boli okolo mna len 2 typy muzov:

- ti, co ma beru len za kamaratku. :( Pod si s nami zahrat futbal, basketbal.

- ti, co ma chcu pretiahnut. Kruzi okolo mna cele tyzdne a ked konecne pristanem a pojdeme na rande, vyslovi taku drzu otazku. ):(

A pritom ja hladam skor partaka, spriaznenu dusu, niekoho, na koho sa da spolahnut, hocikedy napr. ist niekam na vylet alebo len tak doma spolu lenosit.

Zas byt zienka domaca este nechcem byt. :(((

youki

milli11: na to ti neviem odpovedat, ci tak posobis (si si ista ze vies ako posobis? dostavas spatnu vazbu od ludi, ktorym doverujes?) Casto sa stava ze ludia svojim spravanim/vyzorom pritahuju pozornost urcitej skupiny ludi. Ale nepoznam ta, tazko budem hodnotit. Ja len nemozem pocuvat/citat take veci, ze ked nema mlada zena partnera, je to chyba muzov. Takychto tem je tu vela a vzdy sa to spomenie. A aby som aj potesil, podla mna by si mala byt rada, ze ti hned na uvod povie o co ma zaujem - aspon s nim zbytocne nestracas cas.

sewie: je na tebe ci sa budes riadit podla seba alebo kamosiek. Dnes sa malokto riadi podla seba a potom to tak aj vyzera. Ale ako povedala milli11, pretvarovanie cely zivot asi nebude prijemne. Suhlasim s tym, ze nema zmysel klamat (ani na zaciatku), lebo akakolvek strata dovery vedie k naruseniu vztahu.

Podla mna treba zacat od seba, prevziat zodpovednost za seba, a ujasnit si, co chcem. Paci sa mi nazor Nephilim: treba sa zdokonalovat budovat svoju osobnu cenu (verim, ze ked tu pisete o vysokej inteligencii, tak chapete spravne, co tym myslim). Predsalen skoly na Slovensku toho vela nenaucia a ak chce clovek nejak zit, musi sa naucit uzitocne veci sam. To by vas malo potesit: Zodpovedni ludia co chcu viac ako zit od vyplaty k vyplate (a este studuju na VS) vo veku 23 nemaju tolko moznosti, takze mate este velmi vela casu na obavy, ze ostanete same. Ja si napr. tiez uvedomujem, ze si nemozem velmi dovolit hladat partnerku pri vsetkych povinnostiach + este sa potrebujem v niektorych oblastiach zdokonalit... no verim ze ked sa k tomu dostanem, tak este budu nejake nezadane dievcata v tomto/mojom veku :)

Tinomar

Ahoj, kvetinka25,

po prečítaní Tvojej správy mi nedalo nezareagovať. Som čerstvý absolvent vysokej školy (VŠ), tej som upísal väčšinu času, na zábavu a vzťahy ho ostalo málo. Som uzavretý typ, radšej udržujem pevné známosti ako nadvädzujem nové. V skratke: chcel by som Ťa takto posmeliť, lebo podľa toho, čo píšeš si statočné dievča, len potrebuješ málinko postrčiť. Len ísť na VŠ vyžaduje dobrú dávku odvahy. S ľudmi je to všelijaké.
Tým by som si hlavu nelámal.

Ak by si si želala viac o tom porozprávať,tam mi napíš:
tinomar@gmail.com

S využitím moderného spôsobu komunikácie je môžné získať nové obzory :-)