Nenavidim sa

Príspevok v téme: Nenavidim sa
Januska222

Ahojte som zistila ze mam dost velky problem,pred rokom ma znasilnil jeden muz zacala som sa strasne prejedat,teraz pri pohlade na zrkadlo revem som totalne smutna na dne vsetci kukaju na mna ako na tucniaka nemam vobec ziadne kamaratky lebo som spatna este k tomu mam aj akne ale ta postava ako hrosica,vzdy som vazila max 55:( teraz mam 70kg na 160,skusala som diety schudla som aj 7kg ale potom to bolo naspat aj s urokami,ale uz ma ide drbnut vsade v obchodoch same stihle baby:(netuzim byt vychrtla ale aspon nie tolko tukoou na sebe a vobec nemam sebavedomie,este mam sestru ktora vyzera ako modelka a nikto v rodine nieje tucny ako ja,potrebovala som sa vyrozpravata dat to von zo seba,fakt uz neviem ako mam schudnut:(

sajsa

jeden chalan vola sa peto sa do mna raz buchol ma trinast rokov ako ja namotaval ma a balil a raz som s nim isla na kupalisko potapal ako v pohode chalani vzdy to je zvyk ale dojdem domov a vyhodil si ma z priatelov n afacebooku zevraj som sa nechovala ako dievca ze som blba pica a teraz to povedal kazdemu a kazdy hovori ze som koza aj ked mam aj vela dobrych kamaratov a jedine co som mu spravila ze som mu odpila z kofoly -_-

verca-82

ahoj ja mám tiež nejak 162 cm a okolo 69 kg a aj ja mám problém schudnúť , ked som sa do toho už oprela , že idem chudnúť , po dvoch dnoch som prestala lebo som stratila moju najlepšiu kamaráku .. ked som chudla tie 2 dni schudla som kilo a za pár dní som si dala nutelu abolo to naspeť neviem či teraz nemám dokonca 71 kil a teraz som u otca v čechách , moji rodičia su rozvedený .. a ked pridem domov tak som sa rozhoda že kašlem na všetkých uzavriem sa do seba a budem cvičiť a cvičiť , dokedy nebudem mať 60 kg min. už som do seba uzavreta mesiac a teraz v nedelu pridem domov a idem na to chudnutie tak ak chceš mohli by sme začať spolu moj fb je Verča Naďka požiadaj ma a porozspravame sa a možme si spraviť aj nejaký dietny plán :)

asfgbgbb

mam 11 rokov a niekedy sa nenavidim hovorimsi ze som velmi skareda a tucna vazim 60kg meriam 145cm a som pekna ale aj tak si hovorim ze som skareda

lillls

ked som mala osemnasť vazila som 83kg a 178cm. bola som tucna, ale chlapi na mna leteli :-D zacala som dietovat cvicit behať bla bla a na hofno vsetko bolo, par kil dole, potom naspat hore a dookola, az sa stala vec, ktora ma polozila, teraz pri vyske 178cm mam 58kg a chcem pribrat, jem pizzu sladkosti proste sa napchavam a nic, tymto chcem povedat že som schudla kvoli stresu, žaludočnym nervam. schudnuť sa neda len tak, proste bud alebo.

Janushka222

vlastne ano ked som bola v ke v nemocnici tak psycholog mi povedal ale vidite kvoli tomu sa svet nezrutil,lebo este som mal aj sex za peniaze,lebo som nimi bola posadnuta a aj psychiatrcika moja to vie len mi to neomohlo ze to niekto vie skor naopak myslim ze za 20rokou na to zabudnem,alebo sa s tym vyrovnam naco sa mam hrabat v minulôosti nic mi to nepomoze davam si nove ciele schudnut starat sa o seba ucit sa a taaak.ale som pri tom dobre dievca dom varim citam knihy upratuje periem le tento sex mi donicil zivot radsej by som bola bez neho

Meretseger

Čím dlhšie to necháš kvasiť v sebe, tým horšie potom bude dosahovanie katarzie. Povieš si, veď to prejde samo a "zabudnem" na to, ale ver, že ťa to bude nahlodávať stále a pri nejakej príležitosti (či aj viacerých) ťa to dobehne, ani nebudeš vedieť ako. Znásilnenie je svinstvo. Ponechala som to v sebe hniť 15 rokov, ale tá Pandorina skrinka z času na čas potrebuje otvoriť. Akým spôsobom si to mame a kamarátovi povedala? S akými emóciami? Potláčala si niečo? Vyrev to, buď tak trochu masochistka a ak treba, vráť sa k tomu, kým nebudeš cítiť, že ostali čisté jazvy. Jasné, že sa nenávidíš, v tom nie je len postava a akné. Sama nemám peknú postavu a videla by som na sebe dosť nedostatkov, ale odkedy som toto svinstvo dostala von - a trvalo to tiež nejakú dobu, cca rok a pol -, začínam si uvedomovať svoju hodnotu. Všetko sa dá, keď sa chce a môže sa to dokázať!
Po kúskoch som to zo seba dostávala na terapii, vracala som sa k tomu v denníku pre psychológa, predviedla som mu názorne (ale náznakovo, pochopiteľne), ako sa niektoré veci odohrali. Zdrvene som to povedala psychiatričke, pohrabala som sa v tom toľko, že som sa z toho skoro zbláznila - ale som free.
Toto nejde len tak.

Janushka222

Aj som citala na azete ze jeden herec znasilnil 16-rocne dievca a ze pozaduje financnu podporu pre psychicke tyranie,a ja mam h...z toho aspon kebyze mi dal vela penaazi nechcem byt ako stetka ale nemam pravdu?niako to odskodnit

Janushka222

Stalo sa to pred 3rokmi,urcite nie nemyslim si neobvinujem sa za to to sa moze stat hockomu nie?a vie o tom aj moja mama a jeden kamarat nemam niaku potrebu ist za psychologom uz je to za mnou,ale bolo to strasne:(

bella12

Janushka, to najhoršie, čo môžeš sebe urobiť, je nikomu to nepovedať! Sama sa s tým nezmieriš, nanajvýš to vytesníš, aby si na to nemusela myslieť a aby Ťa spomienky na to neboleli. Ale takto sa nikam nedostaneš. Kto všetko to vie? Ak sa hanbíš, tak vyhľadaj psychológa, ale nenechávaj si to pre seba. Všetko skryté má tendenciu kvasiť sa a hnisať - a to nie je cesta k vyliečeniu. Prvým krokom je dostať to von, aby si si uvedomila, že už to nie je tajné, že to ešte niekto okrem Teba vie a že už na to nie si sama. Už len toto bude pre Teba úľavou.

Na psychoterapii by ste potom rozobrali všetko, čo si cítila, keď sa to stalo a po tom, čo sa to stalo, Tvoje myšlienky, ktoré Ti vírili hlavou. Ty sa nimi určite nechceš zaoberať, lebo sú to bolestné veci, ale je to nutné. Dokiaľ to budeš v sebe ďalej držať pod poklopom, dovtedy budeš stáť na jednom mieste a trápiť sa, kedykoľvek si na to spomenieš. Keď pôjdeš na terapiu, potrápiš sa, keď budeš otvárať a rozoberať túto starú ranu, ale postupom času tá bolesť bude stále miernejšia a slabšia. Na konci spomienka na znásilnenie bude v Tebe vyvolávať možno smútok, ale už nie bolesť, hnev, rozrušenie, pocit krivdy. Vtedy budeš naozaj vyliečená.

Nehneváš sa na seba, že sa Ti to stalo? Nemyslíš si náhodou, že sa Ti to stalo, lebo si si to zaslúžila? Ak áno, tak je to zle a veľmi sa mýliš.

copo6

osobne by som ti radil shudnúť, všetko na svedmoí má váha (aspoň teraz) váha ti znižuje sebavedmie, a z toho často stresuješ a z stresu vznikajú akné, preto by si mala schudnúť, aspoň sa budeš smiať a opäť naberiš sebavedomie, určite skús večerné behanie, nielenže budeš chudnuť, ale aj odbúraš stres, jesť môžeš aj to čo ti chutí, ale jec iba tak aby si mala menší pocit hladu a neprejedaj sa, ak máš chuť na sladké, tak si daj ovocie, ešte by som odporúčal piť zelený čaj, ten je super na chudnutie a samozrejme aj cvič :D stačí behanie :D