Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziarlim na byvalu

Príspevok v téme: Ziarlim na byvalu
lu

ahojte, chcem sa s vami poradit...byvam u mojho milovaneho chlapa, on ma syna z prveho vztahu, asi 3 roky uz nezije s byvalou, ale napriek tomu tu ona ma este strasne vela kadejakych veci, myslim na oblecenie a taak, kadeco!!!musi s nou komunikovat za syna, ma tu same jej fotky a videa, napriek tomu mi tvrdi, ze ju nenavidi, a keby s nou nemusel komunikovat za syna, tak je j..e!!! mne tvrdi, ze som jeho zena, posledna a dozivotna...prosim, co vy na to??? dakujem

winki

V pohodičke je to teraz celé. Malý je ešte malý tak to celé nejak veľmi nevníma, ale nemá problém dať mi pusu, ostať so mnou a aj poslúcha.
Bože nerieš to, ak je ochotný tieto veci urobiť tak prečo sa s ním chceš rozísť? Každý má za sebou nejaké vzťahy. Tak to zbalte, dajte jej to, ak to nechce tak to vyhodťe, kúpte novú posteľ, vymaľujte. A ty nestresuj nad hlúposťami.

lu

a si stale s nim?? lubite sa?? a ako ty a jeho syn? on mi aj tvrdil, ze to spalme, ale ja ze nie, ze jej to treba odniest, ma tu asi 100cd, vseliake veci, myslim na oblecenie, fotoalbumi, videa vseliake...dokonca ma hneva, ze spavam v posteli, kde s nou spaval, on mi navrhol, ze aby sme vymenili postel...sakra je mi do placu, neviem ci mam odist od neho, alebo co??

winki

Ono to ani tak neni v tom, že by si to nechával kvôli nej. Možno to len neni ten typ, že po rozchode všetko "spáli".
Toto naozaj nerieš.
Môj priateľ má tiež syna s bývalou, zo začiatku som sa snažila bojovať /prečo s ňou ideš na kávu, prečo ju poslúchaš na slovo, prečo si si ju dal na FB/, výsledkom boli len nezmyselné hádky. Časom som pochopila, že to nemá zmysel a časom sa aj ona vyfarbila a teraz sa len smejem na tom.

lu

on mi stale tvrdi, ze ju nechce a ani nicsakra, ja mam 30 rokov on 32 a jeho syn ma ma rad a tvrdi, ze chce somnou dalsie dietatko...ja neviem

winki

A inak čo on nato? myslím to oblečenie a jej veci? To sa do jeho bytu zmestia tvoje aj jej veci? Ja by som sa s ním porozprávala a jej veci by jej mal pekne v krabici vrátiť.