Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ziarlim na byvalu

Príspevok v téme: Ziarlim na byvalu
lu

ahojte, chcem sa s vami poradit...byvam u mojho milovaneho chlapa, on ma syna z prveho vztahu, asi 3 roky uz nezije s byvalou, ale napriek tomu tu ona ma este strasne vela kadejakych veci, myslim na oblecenie a taak, kadeco!!!musi s nou komunikovat za syna, ma tu same jej fotky a videa, napriek tomu mi tvrdi, ze ju nenavidi, a keby s nou nemusel komunikovat za syna, tak je j..e!!! mne tvrdi, ze som jeho zena, posledna a dozivotna...prosim, co vy na to??? dakujem

lu

biba...mas hnusny problem...chcem sa ta opytat, ten tvoj a jeho byvala byvaju blizko seba ci su tam nejake kilometre medzi nimi?sice to nic neznamena, lebo mame telefony a internet, ale chcem tym povedat to, ze nejde vobec ani o vzdialenost...ked chcu sa stretnu...myslim si, ze ak ta lubi, prestane sa s nou stretavat...co ich viaze k tomu aby sa stretavali?? u nas je to ich syn, ale len to je dovod, preco ju ma v telefone a preco sa s nou stretava, ale aj to je zriedkave...tak ja by som na tvojom miesta sa ho konkretne opytala, co vlastne chce!!!!!

Biba24

...no dievčatá je to ťažké... tým, že bola zadaná, tak im to časom prestalo klapať... pol roka ako bol ešte s ňou, tak už si nabaľoval mňa. Samozrejme som sa namotala. Keď sme to začali rozoberať, tak sa mi priznal, vraj sa rozhodol pre mňa, lebo koniec dal on jej, nie opačne. Inak tých naších rozhovorov na túto tému už bolo ani neviem kolko. Ale určite to riešime viac ako polrok. Tiež sa ma pýtal ako mi má dokázať, že ľúbi iba mňa, že za ňou je už hrubá čiara. Vymazal si ju z FB, ja som mu ju vymazala z fonu (za čo sa aj hambím,lebo to bolo odo mňa detinské), na moje naliehanie jej zavolal, že už nebudú v takom kontakte,ale čo sa časom enstalo, začal mi to akoby vyčítať, že to urobil pod tlakom, že keby som to nechala na ňom, on sám by to poriešil,ale ako, keď aj po tom všetkom, ako mi odprisahával, že už sa s ňou nestýka, ja sa stále nejako náhodne dozviem,že mi klamal. Veď ani so svojimi priateľmi ma nezoznamuje, pretože oni majú spoločných priateľov. Neviem, či sa náhodou nebojí, aby sa o niečom neprekecli. Viete, ozaj som nechcela,aby sa na seba hnevali, len som chcela,aby si žila vlastný život so svojou rodinou a nás nechala napokoji, pretože ako som sa dozvedela, tak aj jej prekážalo, že má napr. fotky v PC po jeho bývalej, číslo v mobile tiež musel vymazať. Trápi ma to, pretože viem, čo všetko bol ochotný urobiť pre ňu, keď mu niečo povedala, hneď to skákal urobiť a ja mu niečo poviem, tak z trucu urobí opak. Asi to bolo pre to, že ona bola od neho staršia a tak ju možno bral ako skúsenejšiu,tak že mu radí dobre. Bolo medzi nami všetko krásne, len pokiaľ sa oni znova neudobrili. Je toho strašne strašne veľa, ale nechcem sa tuna rozpisovať a zaťažovať vás tým. Jednoducho budem musieť tak isto ako Lu popracovať na sebe, na svojom ženskom sebavedomí. Lu som rada, že ste si to vyrozprávali, a dostali sa aj k činom. U nás už bolo rozhovorov a stále sme na tom istom, ak nie na horšom, pretože už mi tají omnoho viac vecí.Ale chyba bude asi vo mne.

lu

mrska silvuska...no mas pravdu, ako sa hovori, nikdy nehovor nikdy...a mas aj deticky??a ako sa ti vodi s novym? kolko s nim uz si??

Mrska Silvuska

joooj....toho sa stalo..)))) to je minulost
ano, mam. a tie si myslim, ze na tohto som cakala:-DD.. a mozem sa mylit:-))

lu

mrska silvuska..no mas pravdu, nikdy nevies co sa moze stat? a to mi je luto, ze sa to medzi vami skoncilo..ak sa moze opytat, co sa stalo?? a mas teraz niekoho?

Mrska Silvuska

nepovedala som, ze neexistuje trvala laska...ale neda sa povedat hned, ze dozivotna...vies LU, aj ja som si o jednom myslela,ze som ho hladala cely zivot...a uz je z neho byvaly manzel....))))

lu

mrska silvuska...podla mna nemas pravdu..podla mna existuje trvajuca laska medzi muzom a zenou...a co sa tyka lasky k detom, to mas samozrejme pravdu...myslim si, ze existuje urcite puto, ked sa vyblazdis, ako je to moj pripad, mala som dost chlapov, aj vseliake vztahy, ale citim, ze nieco taketo som este nepocitila a zacalo sa to tento rok..o chvilu mam 30, cize donedavna som sa zabavala a sexovala kde som chcela...takze, myslim, ze to existuje...a aj moj mi povedal, ze este nikdy v zivote takto nemiloval...a ja mu verim...citim, ze mu mozem verit, lebo citim, ze toto som hladala cely zivot..jeho!!!!

Mrska Silvuska

...ze laska k detom ostava po cely zivot (ak neberieme do uvahy nejake extremy), ale laska zeny k muzovi a naopak nie vzdy po cely zivot pretrva...
pochopene?)))

lu

petrisorka...ty mi vies vzdy zdvihnut sebavedomie, dakujem ti....pokecali sme o vsetkom, milujeme sa a je nam dobre...viem, ze si netreba kazit buducnost minulostou, ale nikdy nevies co sa moze sta a clovek n9ekedy mysli len na to najhorsie, ja som to uz zahodila, dost si mi pomohla a samozrejme aj rozhovor s mojou laskou..a ako pises, aj on mi pov edal, ze keby ju chcel uz davno by som tu nebola...dakujem ti petrisorka za povzbujuce slova, velmi, ale ozaj velmi mi pomohli...este raz diky a dufam, ze tebe sa vodi tiez tak, ako si to zelas...

petrisorka

biba, ty si uplne iny pripad ako lu. no v prvom rade ti radim rozhovor a ak nie tak ho kopnut do riti, ved to co ma znamenat, aby sa poza tvoj chrbat stretavali? to nie je normalne, keby si sa ty poza jeho chrbat stretavala so svojim byvalym, lebo ste ostali dobri kamarati, davno by ta vyhodil. nenechaj si takto skakat po hlave...