ahojte, chcem sa s vami poradit...byvam u mojho milovaneho chlapa, on ma syna z prveho vztahu, asi 3 roky uz nezije s byvalou, ale napriek tomu tu ona ma este strasne vela kadejakych veci, myslim na oblecenie a taak, kadeco!!!musi s nou komunikovat za syna, ma tu same jej fotky a videa, napriek tomu mi tvrdi, ze ju nenavidi, a keby s nou nemusel komunikovat za syna, tak je j..e!!! mne tvrdi, ze som jeho zena, posledna a dozivotna...prosim, co vy na to??? dakujem
Ziarlim na byvalu
lu :) nekaz si stastie , musis dat hrubu ciaru za minulostou, nemozes sa nechat takto nehgativne ovplyvnovat svojim detstvom, i ked je to urcite tazke. kokso, ani nevies ake mas stastie, ze ms takeho milujuceho priatela, keby ju chcel spat tak neboj sa ze davno nie si prec! fakt vyhodte tie veci, kupte novu postel, vymalujte, teste sa zo svojho spolocneho zivota, nekaz si ho, vies, mozno uz nikdy nestretnes tak uzasneho cloveka ako je on, nechces ho predsa stratit. venujte sa sebe a zakaz si myslienky na nu. neboj aj ona si najde coskoro priatela a uz nebudes vobec mat dovod ziarlit. dufam, ze ti to vyjde! a hlavne popracuj an svojom sebavedomi, dobre? drzim ti hrozne moc palce! drz sa :)
mrska silvuska...ako to myslis, ze k synovi a nie muzovi???
...teda...v dnesnej dobe si malokto dovoli povedat, ze je pre niekoho dozivotna laska....pre mna toto slovne spojenie ma vyznam jedine smerom k synovi, ale nie k muzovi...nikdy nevies, co sa v zivote stane...
biba 24, mas prestne taky problem ako ja...len s tym rozdielom, ze moj sa musi s byvalou stretavat za ich syna..mne stale tvrdi, ze ju nenavidi a ja to aj viem, uz som sa o tom presvedcila..poza moj chrbat sa s nou nestretava to viem naisto, je mi luto, ze to ten tvoj robi..podla mna si to vysvetlite, mi sme si to vysvetlili vcera, opytal sa ma, co by ma presvedcilo, alebo co ma urobit preto, aby som na nu nemyslela..a tak ideme jej odniest veci a bude pokoj..ja si myslim biba, ze sa s nim porozpravaj a ak sa s nou stretava poza tvoj chrbat, tak to nema vyznam, ale najprv sa porozpravajte..a ako sa rozisli, co sa stalo?? moj s byvalou sa zorisli tak, ze ona odisla za inym, potom sa pokusala dostat spat a on ju uz neprijal...milujeme sa a planujeme babo, neviem kedy, ale som pre neho dozivotna laska, zistili sme, ze sme sa nasli...odpis
...no hej.. vysvetľuje mi to tým, že oni ostali velmi dobrými priateľmi, a že ja si to zle vysvetľujem, že to vôbec nie je tak ako si myslím.Ale keď som ho jasne o to poprosila, aby to aj tak nerobil a on mi viackrát odprisahal, že už spolu nie sú v kontakte a čo nájdem v jeho mobile? sms, volania, na FB správy... a ktovie čo ešte, pretože ona býva asi dva metre od jeho práce, čiže to ani radšej neriešim ako často sa stretávajú tam. A možno je to ozaj moja chyba, že to neviem pochopiť. Je totiž mojou prvou známosťou a tak neviem pochopiť takéto veci.
on sa schadza poza chrbat s byvalou :))) odid prec od neho cim skor
ahojte... ja mám podobný problém ako lu... viac ako pol roka bývam u priateľa..velmi naliehal,aby som prišla k nemu bývať..no postupom času som tu nachádzala veci po jeho krátkej no o to velmi intenzívnej známosti. Velmi žiarlim na jeho bývalku. Už to prechádza do velmi zlých vecí, od spoločných nezmyselných hádok až po moju velké vnútorné trápenie... vyplýva to z toho, že viem, čo všetko pre ňu bol ochotný urobiť, aký to bol vzťah plný vášne, ako mu velmi v živote pomohla a tak.S ňou sa pohádal, tak jej kúpil v najdrahšom klenotníctve v meste diamantový prsteň na udobrenie a na moje narodeniny a naše výročie zabudol... cítim sa úplne zle. Síce mi tvrdí, že to je celé za ním, že sa rozhodol pre mňa a tak. Čo mi vadí je to, že sú naďalej v kontakte. Ja nechcem,aby sa obchádzali keď sa stretnú,ale nechcem aby sa stretávali za mojím chrbtom, čo aj robia, pretože priateľ vie, že mi to prekáža, tak mi klame.O tom som sa už viackrát presvedčila. Už mi to lezie na nervy, je z tých, čo majú radi ženy a to mi len pridáva. Už je to choré, vidím ju všade u nás doma, presne posteľ v ktorej spíme, steny ktoré maľovali spolu atď. Nemôžem už s ním ani pozerať nejaký romantický film o zakázanej láske, pretože ona bola v tom čase zadaná a hneď mi behá po rozume,že myslí na ňu. Nikdy som si nemyslela, že zo mňa bude takýto človek, už nežijem ani vlastný život. Už som myslela, že aj keď ho velmi ľúbim a viem, že aj on mňa, že ho nechám a tak ukončím moje naše trápenie i keď máme spolu ešte veľa plánov.
PETRISORKA, tam kde som sa podpisala ako ty, to som ti napisala...este raz dakujem, dala si mi silu!!!!!
petrisorka ....fu, tak teraz si mi dala, mas pravdu, slusne povedane mne jebe!! vies zijem u neho uz od marca, ale bojim sa cela vtlacit do vztahu, lebo sa bojim toho, ze sa moze vratit naspat k nej...ide o to, ze s tym mam skusenost a to vlastnu, matka nas opustila, otec nam chcel najst inu mamu a mi sme nechceli a tak zobral mamu naspet kvoli nam...a do teraz ziju stastne...chapes!! co ak jeho syn sa zacne toho dozadovat po dakych par rokoch?? pomerili sme sa dnes rano, slubila som mu, ze uz dufam ze prestanem s tou chorobnou ziarlivostou...a myslim, ze sa mi to podari...PETRISORKA, nech mas babo zdrave a krasny zivot...dakujem!!!!
Ja by som si nikdy nebola vybrala chlapa, co uz ma deti. Vadilo by mi to. Presne z tych dovodov, preco to vadi tebe. Ty si si ho vsak vybrala a este si sa mu aj nastahovala do bytu, v ktorom zil s byvalou. Bud odides, alebo to prehltnes. Navyse ten chlap nebol s byvalou podla vsetkeho ani zenaty, aj ked jej urobil dieta a tebe tiez mele o decku, ale o svadbe nie. To co je za obecneho kozla?