Potrebovala by som poradiť, je jeden chalan má 26 a chce ma pripraviť o panenstvo keď budem mať požadovaný vek..... už to plánujeme 2 roky ale stále nebol čas pretože sa vidíme veľmi zriedkavo .... je kolegom môjho bratranca a môjho uja... odtiaľ sa poznáme ..... je možné aby som ho tak vzrušovala??? Mám nízky vek a navyše nie moc dobrú postavu ..... aj ked no dobre su aj horsie ale mam stvorky prsia...každý deň si píšeme cez FB ale teraz začínam mať strach ... stresuju ma tie jeho spravy "ked prides budem sa hrat s tvojimi prsickami a mušličkou" "vyližem ta ako zmrzlinku....... bojím sa že zlyhám a trápi ma že sa hanbím a sex si predstavujem v tme a bez chytania a oblizovania tam dole.... lenže neviem ako mu to mám povedať hanbím sa aj preto že tu boly uz spomynane velke pysky ohambia .... nechcem byt pred nim naha ale inak to asi nepojde .... poradte alebo proste vyjadrite sa na moj clanok prosiiim .... ďakujem :)
Orálni sex, nahota nie ..... je to pretože sa hanbím??
ovečka, nemyslím si, že jej ide o sex, veď má z neho strach. Z toho, čo píše mi skôr pripadá, že ten jej "priateľ" chce len využiť situáciu. Nečudovala by som sa, keby okrem nej ešte s nejakou chodil - nech mi nikto nehovorí, že dospelý muž, ktorý vypisuje takéto sexuálne ladené správy dieťaťu žije v celibáte. Vidí, že je neskúsená, ale vážne to s ňou nemyslí a skôr ju do toho sexu núti. Pripadá mi to ako nechutná manipulácia.
Simčúrik, si v období dospievania, kedy sa z Teba postupne stáva žena. Ako žena by si mala vedieť jednu základnú vec: muž si Ťa musí zaslúžiť a nie Ty si musíš zaslúžiť muža. A mal by Ťa hlavne milovať. Ak Ťa naozaj miluje, nikdy Ťa nebude tlačiť do niečoho, čo nechceš a na čo nie si pripravená! Panenstvo máš len jedno, to sa nemá stratiť, ale darovať! Panenstvo darúva žena. Ty ale píšeš, že on Ťa chce oň pripraviť - a Ty to dovolíš? Milujúci muž bojuje o srdce svojej vyvolenej a cíti sa poctený, ak mu sama chce darovať svoje panenstvo. Ten Tvoj si ho chce však zobrať a predpokladá, že mu to dovolíš, keďže má nad Tebou vekovú prevahu.
Si mladučká a o láske ešte toho veľa nevieš. Ak si raz budeš hľadať spriaznenú dušu, tak nech je to niekto v Tvojom veku. Potom sa spoznávajte, akí ste v srdci, čo máte spoločné, aké máte povahové vlastnosti. Milovanie si nechajte až na obdobie, keď budete vedieť, že navždy zostanete spolu - čiže do manželstva. Si ešte príliš mladá na to, aby si sa stresovala kvôli sexu, ktorý niekto od Teba očakáva. Nezabúdaj: Ty nemusíš! A keď sa mu nepáči, nech odíde! Ak by Ti nedal pokoj, stačí povedať ujovi. Ujo by sa určite zhrozil, keby vedel, čo Ti ten jeho kolega píše. Nakoniec, ujo asi vie o jeho súkromí viac ako Ty, je možné, že Ťa Tvoj nápadník klame a hovorí Ti veci, ktoré nie sú pravdivé. Čo keď je zasnúbený alebo nebodaj ženatý?
2 galinka akoze z toho co pise jej tiez ide len o sex ... nechapem co riesis...
jaaaj....keby mne priatel pisal take "chrumkave" smsky :DDD ... 2 roky chodenia s niekym je dost dlha doba,aby si ti dvaja chybali,tuzili po sebe...kedze je tovj prvy priatel,enmal by ti pisat az taketo detajlne smsky,lebo ta zbytocne vystrasi :DDD .... mali by ste zacat uuuplne od zaciatku !!! pusinky,rucinky...potom hole pliecko,kolienko... uvidis,ze to po "troske" pojde a zbavis sa komplexov... :P
ked mas stale obavy zo sexu nesexuj mas stale cas na toho praveho
Simčúrik - miesto príprav na prvý sex treba popracovať na pravopise. To ako prvé.
Vzťah - aj čisto sexuálny je založený na tom, že povieš nahlas, ak sa ti niečo páči/nepáči. Báť sa ti nepomôže.
A súhlasím s už tu uvedeným komentom, chlapec ťa bude mať len ako skalp do zbierky.
Nebolo by prvé milovanie krajšie s niekým, kto ťa bude mať rád?
Simčúrik...., z napisaneho je uplne zrejme, ze si totalne nepripravena. priam to z toho krici. si zo seba zakomplexovana, absolutne nedokazes ocenit svoje vlastne kvality a to, co je na tebe pekne, z textu vyplyva, ze ani len nedokazes pochopit vynimocnost situacie, ked sa s niekym ides po prvykrat milovat, a ze sa to uz nikdy nezopakuje. ak to urobis, mozno sa v noci budes budit na straslive nocne mory a prva myslienka, ktora ti napadne po prebrati sa, bude 'ja sprosta krava, preco som to len urobila?!?'. ked budes starsia, mudrejsia, a najma, emocionalne vyspelejsia, budes si hlavu buchat do prazdnej skrine, ako si v nej kedysi mala natrusene, ze si sa na to nechala prehovorit. v drvivej vacsine pokusov je prave zena ta, ktora rozhodne, ci milovanie bude alebo nebude, o to to bude pre teba bolestivejsie.
vyber si prosim ta rozum spod podbruska, kym ti este uplne nespadol do nohaviciek a nespi prvykrat s niekym preto, lebo uz je vraj najvyssi cas. ten totiz nie je nikdy.
A ešte to, že sa bojíš nahoty pri nemu a máš zlý pocit z toho čo ti píše je znakom toho, že ty nechceš mať s ním sex.
Simčúrik okamžite s ním skoncuj. To že plánuje 2 roky mať s tebou sex a ty si ešte pod zákonom a pritom panna vedie k vysvetleniu, že asi chce sexuálnu skúsenosť s pannou k svojim ďalším do zbierky. A popri tom čo ti píše je jasné že mu ide iba o sex, nezáleží mu na tebe. Preber sa a vykašli sa naňho.
O_o