Potrebovala by som poradiť, je jeden chalan má 26 a chce ma pripraviť o panenstvo keď budem mať požadovaný vek..... už to plánujeme 2 roky ale stále nebol čas pretože sa vidíme veľmi zriedkavo .... je kolegom môjho bratranca a môjho uja... odtiaľ sa poznáme ..... je možné aby som ho tak vzrušovala??? Mám nízky vek a navyše nie moc dobrú postavu ..... aj ked no dobre su aj horsie ale mam stvorky prsia...každý deň si píšeme cez FB ale teraz začínam mať strach ... stresuju ma tie jeho spravy "ked prides budem sa hrat s tvojimi prsickami a mušličkou" "vyližem ta ako zmrzlinku....... bojím sa že zlyhám a trápi ma že sa hanbím a sex si predstavujem v tme a bez chytania a oblizovania tam dole.... lenže neviem ako mu to mám povedať hanbím sa aj preto že tu boly uz spomynane velke pysky ohambia .... nechcem byt pred nim naha ale inak to asi nepojde .... poradte alebo proste vyjadrite sa na moj clanok prosiiim .... ďakujem :)
Orálni sex, nahota nie ..... je to pretože sa hanbím??
však už vieme, kto si, ako vyzeráš ...
ja nechatujem, sorry
chces to pocut ... ?? dobre ... ale niekde do chatu alebo cosi take.... nie tu verejne
tak po prvé, nikto ti tu nenadáva, tak si nevymyslaj ....
po druhé, radu si dostala, dúfam, že sa jej aj budeš držať ..
po tretie, zamysli sa trošku nad svojím správaním a rozmýslaním. máš vek ešte na hranie, nie na toto .. nepokaz si detstvo blbostami pre dospelých ..
tak napíš, aké máš problémy, poradíme ti ..
prepacte ze som sem napisala ...uz teraz chapem a pre informaciu uteeekaam brat bicykel a pojdem sa hrat na luku....... ale aj tak dakujem normalnym ludom ktory mi hned na zaciatku napisali co som potrebovala pocut a co mi otvorilo oci papa
pozri sa nikto ti nekaze chapat ma... to poprve... podruhe a preco vadim tu snad niekomu.... a po tretie ja som vas prosila o radu ktoru ste mi dali hned na zaciatku posluchla som vas ale teraz si tu zo mna akurat utahujete a nadavate mi ..... tak sa nedim ze klin sa klinom vybyja..... a ano som nastvana ...napadlo niekoho z vas ze mozem mat aj ine problemi okrem tych co som napisala... teraz sa nehnevam skor mi je luto aky ku mne ste nenapadlo vas ze som naozaj potrebovala poradit??? ....hura poradili ste ale urazat ste nemuseli.... dnes je vela deti ktore su na svoj vek az moc vyspele... nenapadlo vas ze sme si pisali ze to obaja chceme pretoze on to chce tak ako ste uz povedali "do zbierky" (toto vsak mna nenapadlo) a ze ja som mozno v monulosti spravila alebo zazila nieco co zmenilo moje spravanie........ tak potom prepacte ze som sem dala vobec takuto otazku ak vam az tak uskodila ze ste ma museli urazat....
Sima, ked ta nahlasime adminom ,budes mat problem ,tak neprovokuj, zober bicykel ci trojkolko a bez sa hrat !!!
tu si citaj
www.zdravie.sk
sima, teraz ťa nechápem.. prečo každému nadávaš a si naštvaná! a nechcela si už odísť? :)
jj to mal.........
ja zasnem nad celym tymto, ze jej chalan akoze v jej 11 rokoch povedal, ze ju pripravi o panenstvo a ona suhlasila? ach jaj.. mal sa s tebou vyspat, ked si bola este v perinke
no a že to našla na nete, to ma aj zaujímalo, že kde ?! :DD