Potrebovala by som poradiť, je jeden chalan má 26 a chce ma pripraviť o panenstvo keď budem mať požadovaný vek..... už to plánujeme 2 roky ale stále nebol čas pretože sa vidíme veľmi zriedkavo .... je kolegom môjho bratranca a môjho uja... odtiaľ sa poznáme ..... je možné aby som ho tak vzrušovala??? Mám nízky vek a navyše nie moc dobrú postavu ..... aj ked no dobre su aj horsie ale mam stvorky prsia...každý deň si píšeme cez FB ale teraz začínam mať strach ... stresuju ma tie jeho spravy "ked prides budem sa hrat s tvojimi prsickami a mušličkou" "vyližem ta ako zmrzlinku....... bojím sa že zlyhám a trápi ma že sa hanbím a sex si predstavujem v tme a bez chytania a oblizovania tam dole.... lenže neviem ako mu to mám povedať hanbím sa aj preto že tu boly uz spomynane velke pysky ohambia .... nechcem byt pred nim naha ale inak to asi nepojde .... poradte alebo proste vyjadrite sa na moj clanok prosiiim .... ďakujem :)
Orálni sex, nahota nie ..... je to pretože sa hanbím??
a nie suhlasim s bellou iba v niektorych veciach ze vy chlapi by ste si mali dievcata zasluzit ...samozrejme aj my vas ale aj vy nas... takze svadba nebude a sex mozno ale urcite nie po svadbe :D :D
vy tu mate dost vtipne rady ... po svadbe nejdeme sa brat :D :D :D ale krasna buducnost by to bola leda tak pre mna :D
a po svadbe ked ti nebude vyhovovat po sexualnej stranke...tak mas smolu, lebo s nim aj tak z "lasky" musis ostat cely zivot
krasna buducnost...
no vidíš, tak ked súhlasíš s bellou, tak sa s ním vyspi až po svadbe :)
dva dva ... preco?
joo baba kolko mas rokov ....
??
no ano Simcurik to je nas problem, vediet oddolat :(
binghman ....konecne si napisal nieco rozumne v tomto mas pravdu .. mozno to tak z toho clanku vyzera ale tak to nieje.... tiez by som s nim chcela mat vztah...
ale on je tak zlaty a ja mu neviem odolat...
boha jeho bella ma pravdu doplo mi to sice az teraz ale stale som si neni ista a to sa tu idete ako hadat???? .... porozmyslajte skor nez nieco napisete ok??? druhy by sa nemali odsudzovat podla ich nazoru nahodou mi pomohla a inak poznam ho viac ako 5 rokov ma frajerku ale nieje zasnubeny ..... ani zenaty .... ujovi to povedat nesmiem pretoze by som mala zle mozno viac ako on.... ze som to nepovedala skor ... ze si snim vobec pisem ... atd..... a co ze mam debilny pravopis ked ma nebavi kazdu chybu opravovat nepisem diktat pytam sa o rady na pomoc..... a mylí joo chodiim von cez skolsky rok ked pridem domov tak sa ucim po hodine ucenia idem von vratim sa o 7 a pomaham mame do 8 potom sedim za pc do 9 ... cez prazdniny som cely den vonka alebo pomaham mame a potom som zasa na pc ... lenze ked prsi tak pomaham mame a na tebn pc mam vyse casu!!!
Bella
Tvoj problem je v tom, ze ty zrejme nevies prijat realitu a preto si si urobila svoj vlastny svet
Mylis sa...niektore zeny vobec nechcu muza na vztah, ale miluju sex - to je to co ty nidky nedokazes pochopit, lebo ty hned sex spajas s manzelstvom a detmi - bohuzial toto je ta temna stranka nabozenstva a tvojho myslenia...
Bella myslim si, ze ty ked si bola mala si prezila nieco zle, mozno znasilnenie alebo nieco pod....a preto si si spravila tento svoj "rozpravkovy svet" v ktorom vsetko funguje tak ako by si ty chcela - v tom pripade ta chapem
ale realita je uplne ina - deti sa nerodia dobre, ale aj zle....sex nesluzi len na potvrdenie manzelstva a robenie deti, ale aj pre radost...- neviem ci dokazes byt tak silna aby si to vedela prijat