Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nase zdravotnictvo - jedna velka katastrofa

Príspevok v téme: Nase zdravotnictvo - jedna velka katastrofa
DSL000

Ahojte vsetci,

chcem sa podelit s Vami o moje skusenosti so slovenskym zdravotnictvom. Napisem to v skratke, mal som uraz hlavy. Z toho plynuli bolesti v hlave a obrovsky tlak okolo oci + nevolnosti. Ked som prisiel na neurologiu na Fedinovej, musel som presviecat doktora aby mi urobili CT (co ma byt hned automaticky) CT mi bolo naplanovane az o tri mesiace (coz je u nas normalka,do vtedy mozete aj skapat...) No a ked na CT nenasli ziadny nalez, tym som bol pre nich vybaveny... Opakovane mi prichadzalo zle, bol som na neurologiach na Mytnej v nemocnici, dokonca v ProCare, kde sa maju starat o Vas za peniaze, nic... poslali ma domov, ze neurologicky nalez nebol ziadny. Bol som na ORL v ProCare a tiez ma poslali prec, ze som uplne v poriadku...Trapil som sa dalej a dalej.Az sa mi naskytla moznost konzultacie s primarkou neurologie v Nemecku, ktora je slovenka. K mojim papierom sa vyjadrila a spravila vlastny posudok, kde mi napisala ake vsetky vysetrenia mam este absolvovat a ku ktorym doktorom mam ist. Povedala doslova, ze Nasi dokori ma ´´TOTALNE ODFLAKLI´´ zatial jej posudok nemam v ruke, mozno ze nalez nebude aj tak ziadny, ale ide o princip. Neurobili mi vsetky vysetrenia, ktore by mali. A stale mi nie je dobre a trva to uz ROK!!! Takze od teraz NEVERIM NASIM LEKAROM ale absolutne vobec. Davajte si ludia pozor, mam pocit, ze Nase zdravotnictvo Nas moze normalne zabit... a to si pytaju vacsie platy! Cest vinimkam samozrejme ale nestretol som sa zatial so ziadnym profesionalom tu...

lalinaku

Cawte ,s tymi lekarmi mate pravdu... ja som mlada holka a ku gynekologovi som choila pol ruka kazdy mesiac aspon 2x !
Neskor mi zistil ze to bola mykoza--...ibaze ju vraj budem mat cely zivot,a vzkvitla mi taka otazka? Ked to bola len mykoza preco mi to nezistil skor,..nespravne ma liecil a nemuselo to takto dopadnut... stazovala som sa mu v bolesti pod bruskom a on hmm to su vajecniky..dal mi lieky na mykozu a poslal ma prec. Par mesiacov ma trapia tie bolave vajecniky, ale nechcem k nemu ist,nedoverujem ho a chcem ho zmenit.

pan d.

Zvykni si, tu sa riesia predovsetkym pohlavne organy a vsetko okolo nich. Ani ja som nebol velmi spokojny s vizitami, ktore mali lekari, tiez to odflakovali a potom som ich videl ako pisu jak ceski zandari, ze co zistili:D Neviem, co take mohli zistit za jednu minutku ak nie menej.

DSL000

Hlavne, ze na temu silikonove kozy je 70000 odkazov :D Pane boze kam sme sa to dostali... zdravotnictvo Nas tu nechava skapat ale tema silikonove kozy je dolezitejsia to tak vidim :D
Strasne cosi...