Nase zdravotnictvo - jedna velka katastrofa

Príspevok v téme: Nase zdravotnictvo - jedna velka katastrofa
DSL000

Ahojte vsetci,

chcem sa podelit s Vami o moje skusenosti so slovenskym zdravotnictvom. Napisem to v skratke, mal som uraz hlavy. Z toho plynuli bolesti v hlave a obrovsky tlak okolo oci + nevolnosti. Ked som prisiel na neurologiu na Fedinovej, musel som presviecat doktora aby mi urobili CT (co ma byt hned automaticky) CT mi bolo naplanovane az o tri mesiace (coz je u nas normalka,do vtedy mozete aj skapat...) No a ked na CT nenasli ziadny nalez, tym som bol pre nich vybaveny... Opakovane mi prichadzalo zle, bol som na neurologiach na Mytnej v nemocnici, dokonca v ProCare, kde sa maju starat o Vas za peniaze, nic... poslali ma domov, ze neurologicky nalez nebol ziadny. Bol som na ORL v ProCare a tiez ma poslali prec, ze som uplne v poriadku...Trapil som sa dalej a dalej.Az sa mi naskytla moznost konzultacie s primarkou neurologie v Nemecku, ktora je slovenka. K mojim papierom sa vyjadrila a spravila vlastny posudok, kde mi napisala ake vsetky vysetrenia mam este absolvovat a ku ktorym doktorom mam ist. Povedala doslova, ze Nasi dokori ma ´´TOTALNE ODFLAKLI´´ zatial jej posudok nemam v ruke, mozno ze nalez nebude aj tak ziadny, ale ide o princip. Neurobili mi vsetky vysetrenia, ktore by mali. A stale mi nie je dobre a trva to uz ROK!!! Takze od teraz NEVERIM NASIM LEKAROM ale absolutne vobec. Davajte si ludia pozor, mam pocit, ze Nase zdravotnictvo Nas moze normalne zabit... a to si pytaju vacsie platy! Cest vinimkam samozrejme ale nestretol som sa zatial so ziadnym profesionalom tu...

natusa42

hehehehe..nic si z toho nerob,u mna zase nevedeli,pred rokmi,co mi je ,si mysleli,ze mam slepak a mala som nador v plucach (rofl) nic si z toho nerob,to su mesuge doktori ..neviem,ako niekto takiu pridrbani to moze vystudovat,to uz aj moja mama,co nie je Mudr vedela,ze to nie je slepak,ale nieco s plucami a oni nie..
a druha vec...zase co sa mi stalo pred nedavnom,som odpadla doma,lebo som mala hnacky a zvaraccky,zavoalli sme sanitku,vzali ma naa prijem a poslali ma domov,ze nemaju volne lozka :D:D:D ako ...no comment,lebo sa nejdem rozculovat na noc

Sejla

jananana ako sama píšeš "ide na medicínu s tým, že raz bude pomáhať ľuďom", nie pre 6000 eur, a služobné auto. Navyše, slovenskí lekári nezarábajú len 600 eur, nepreháňaj. A druhá vec je, že keby zarábali aj 300 mesačne a mali 100 ročné prístroje, to neznamená, že si to majú vybíjať na nevinných pacientoch!!! A nechať ich skapať a trpieť... ide aj o to, že tí lekári aj hovno vedia kolko krát, proste majú na háku, nerobia si svoju prácu svedomite a zodpovedne, to je smutné, lebo ide o ľudský život! To radšej nemali ísť na medicínu.

takypak

arman, ze zisky:-DDD tvojim usilim sa usetrili peniaze, ktore sa aj tak stratili v ciernej diere zvanej zdravotnictvo. Zbytocne usilie

arman

Mna to s MuDrlantami omrzelo uz v roku 2007, odvtedy sa liecim sam, a maju zo mna takmer nulove zisky.
Uz len keby som nemusel platit zdravotne poistenie, ale asi ich ostatni este potrebuju...
jedine ked som potreboval za cele tie roky pomoc s parazitmi, aj v tom som si musel pomoct sam na vlastne naklady, aj vsetko zistit, nastudovat... sranda, sam som zvedavy, ci sa mi aspon raz v zivote vrati aspon jediny cent z toho poistenia. :-)

Laurina22

Nase zdravotnictvo bude este vacsia katastrofa ked ludia povolia Fickovi urobit to,co planuje.Zlikvidovat sukromne poistovne a mat jednu statnu

jananana

myslim,ze chyba nie je v lekaroch,ale v nasom zlom state a hlavne v uplne zlom systeme,ktory tu funguje a skuste absolvovat to co lekar a vratane studia a vsetkeho kym sa chudak dostane tam kde je,kazdy ide na medicinu s tym,ze raz bude pomahat ludom a skonci s tym,ze za toto utrpenie sa mi to vsetko robit neoplati. a ta vasa znama v nemecku urcite nezaraba 600 eur mesacne ale 6000 plus jej nemocnica plati byt,auto a vsetko a za den ma vysetrit 10 pacientov s modernym vybavenim a nie 40 ..... neda sa porovnavat neporovnatelne takze nadavajte na stat a tych kumpanov co kradnu miliony eur ktore by sa dali vyuzit aj na lepsie veci ako ich domy auta jachty a drahe dovolenky .....

Ninka03

ja poznam aj taku sukromnu terapeutku, ktora sa ti venuje ako vlastnej dcere. ale je len jedina taka s ktorou som sa stretla. a ma to aj nevyhodu, lebo je chudobna ako kostolna mys, kedze okolo kazdeho pacienta obskakuje. tak nema kedy zarabat. zda sa, ze sa neda aj zarabat aj liecit.

Dadula56

Smutna pravda. Z vlastnej skusenosti mozem rozpravat. U mna sice neslo o zivot, ale znicilo mi to dva roky zivota, ked nikto nevedel prist na to, preco mam nonstop mykozu. Az ked som pomaly s placom pytala listok na imunologiu, ktory mi nechceli dat, pretoze "nebyvam chora". sa zistilo, ze mam problemy s imunitou. Zacala ma liecit imunologicka, ja som si sama zistila vsemozne v knihach a internete ako to liecit, zmenila stravu, nakupila drahe prirodne preparaty a dostala sa z toho...velmi pomaly. Keby som si sama nedala 2 + 2 dokopy, chodim tam doteraz. Ziadne obsirnejsie info o tom, co by so mnou mohlo byt som nedostala. Gynekologa som sice zmenila, ale pochybujem, ze terajsi bude omnoho lepsi...mala som dokonca aj v sukromnej klinike, kde sa platili poplatky a mozem povedat, ze ten bol z nich asi najhorsi.

Ninka03

tu sa ti venuju iba sukromni terapeuti, ale lekari na teba nemaju cas. oni ani nemusia mat, lebo v cakarni im caka sto pacientov a staci im len predpisat lieky a nie vysetrovat ich. ved uz aj za tie predpisy maju peniaze, naco by sa viac namahali.

DSL000

Ale toto je hrozne ludia! My sme v europskej unii??? Ved my sa radime medzi krajiny tretieho sveta! Este tam sa o ludi staraju lepsie!!! Misionari atd... Kedy sa s tm hodla konecne daco robit? Do kedy tu budeme trpiet tychto amaterskych polozmrdov, co nas maju total v p...