Poradte, co na zubky, aby boli krasne biele(nemusia byt vsak ako z reklamy O ....pasty, domace recepty, hocico, s cim mate skusenosti ci ste odniekal poculi. Velmi mi pomozete.
---------------------------------
Článok na tému www.zdravie.sk
Ahojte. Mam 14 rokov a mam problem. Neviem ci je to normalne ale ked sa pozrem do zrkadla v kupelni tak mam prekne slabuckozlte zuby ale ked sa pozrem v izbe kde je vela svetla z vonka tak su tie zuby zlte. Moc zlte. Neviem ci je dobre pre moje zuby vybielenie. Teraz pouzivam Vademekum SOS White a dufam ci to pomoze. Tak poradte prosim. A mozte pisat na moj mail :oD Dakujem!
som fajčiarka a pijem vela kávy tak mi moja zubárka odporučila zubnú pastu s mikrogranulami, napr. od Signal, troška sa to zlepšilo ale nie o moc, vyskúšam ten peroxid vodíka , ďakujem za rady, dobre sa to čítalo, kamarátka bola na bielení a všetko čo zjedla či vypila bolo na jej zúbkoch hneď vidieť, ešte horšie ako predtým.
ja som zas pocula ze bieli zuby aj prasok do peciva, trochu nasyp na zubnu kefku nie vsak s pastou, samostatne, bude ti to sice trochu viac penit ale vyskusaj =)
podla mna strojček by nemal byť problem ale tú bielu perlu som mala je celkom dobra, ale musiš mať tie nadstavčeky v ústach pol hodinu , hodinu predtym a ani potom nesmieš jesť takže je to dost zle .Síce ti ich to aj celkom pekne vybieli zuby ale este jedna vec mna z toho aj boleli zuby a pritom ich nemam citlive .Tak rakšej zmen znacku s inou skusenost nemam.
Vsetky rastlinne kyseliny prakticky napadaju sklovinu. Citronova je extra silna.
Moja zena kedysi jedla citrony ako sucast diety(boze moj...)a dodnes ma stoji rocne tisice nanasanie epoxidov na jej zuby na miestach, kde jej to vyzralo sklovinu!