Tehotensky test? Tehotna?

Matej

Nechápem čomu na tomto fóre nerozumiete ste na internete pár sekund či?.. Ak ste si nevšimli tak každé každučké fórum má svoje pravidlá a každý jeden admin tu neponechá príspevky ktoré sú napríklad rasové.. alebo podobného typu..

Čo sa týka "vymyslených tém" tak by som rád počul aspoň od jedného z vás ako zistiť či je daná téma vymyslená alebo nie.. ľudia majú rôzne problémy a neraz sa mi potvrdilo, že niektorí fakt toho veľa nevedia a preto sme tu.. proste nie len kritizovať to vie každý hlupák ale ak vám niečo hovorí konštruktívna kritika tak by som poprosil..

ccwm k tebe sa nevyjadrujem keďže je toto tvoj prvý príspevok na tomto fóre tak nemáš právo tu niečo kritizovať..

jajaja nikto tu na ľudí nežaluje.. na to sú admini aby si všímali čo majú.. myslíš si, že načo existuje Ústava?.. Zákony?.. lebo by si každý robil čo chcel a potom by to už len vyzeralo lepšie?.. to isté je aj tu.. Pravidlá fóra ktoré treba dodržiavať.. kto ich poruší príde trest.. ako všade vo svete..

Pre informáciu je tu dosť odborníkov, ktorí pomáhajú a radia..

A povedzme si úprimne.. ccwm, spbf, nntk, kkst, ppst, ppvj.. nemusím byť vedec aby som vedel, že je to ten istý človek čo tu zase robí len zlobu.. keby to bol niekto seriózny tak si dá jeden nick a rieši problémy a radí.. a jaja si sa mu len pekne chytila na lep..

ppvj

nahodou Andrejov prispevok o probiotickych kulturach bol velmi "k veci"-zakladatel sa pytal, ci je prdenie v elektricke normalne a on mu zavali o jogurtoch :-DDD Vsak mlady bol totalne so sebou spokojny, nechcel nic menit na svojich crevnych pochodoch:-D

kkst

Vysledok bude taky, ze tu budu rady typu "jedna pani povedala", nekonecne temy o neexistujucich tehotenstvach, otazky typu "Je mi slabo, co mam robit?" a odpovede "navstiv vesticu Zaru"...

nntk

presne tak
ludia, co mali aj nejake RELEVANTNE vedomosti tykajuce sa problemu, odisli, proste sa na to vykaslali, pretoze nemaju nervy na nejakeho buzerujuceho admina. To kde sme, v KĽDR?

jajaja295

znizuje sa uroven tohto fora, kokos, jak za socializmu,teda ked boli stbaci a zalovali na ludi, aspon co poznam z filmov