Mam otazku aj Vam sa uz stalo ze Vam ukazoval test ze nejste tehotna ? ale nakoniec ste boli?
Dakujem
Tehotensky test? Tehotna?
znacku si nepamatam, kupila som si dva, ranny moc, vsetko ako sa ma, uz som to robila niekolkykrat, test ukazal negativne po 2 x a pisalo sa, ze urci tehu uz po 3 dni od otehotnenia, ja som potom sla k lekarovi a bola som v 7. tyzdni a testy som robila v 5. a 6. tyzdni tehu. Uz neverim testom nikdy, az ten treti , ked som bola v siemom tyzdni tesne pred lekarom mi potvrdil ze som tehotna...
aj mne sa to stalo, bolo to kvoli lacnemu testu z bily, potom som si kupila poriadny drahsi a ten uz mi ukazal dve ciarky
a malý je na svete už dva roky! :)))
co sa cudujete ??? .... je leto,vsade kratke suknicky,odhalene dekolty,pripadne brigady .... chlapom prepina a sexuje sa vsade naokolo :DDD ... treba chodit s otvorenymi ocami :DDD
ja mam s testami skusenosti take,ze ked mi vysiel negativny,tak som tehotna nebola.ked mi meskal menzes skoro 2 mesiace,test mi vysiel pozitivne a dalsie 2 v par dnovych intervaloch mi to potvrdili :DDD
dakujem za radu:) no skusim viac pojdem si kupit aj ine.
Dakujem.
preto si treba urobiť viac rôznych testov, nie len jeden!!
skor som citala diskusie, ze boli zle tehotenske testy a ze stale ukazovali tehotenstvo a aj ked zena vobec nebola tehotna, bol to aj jeden konkretny test ale neviem ktory, vela zien sa na neho stale stazovalo a stazuje...ale ze by niektorej ukazal ze nie je a potom bola tak to asi preto, ze si robila ten test prilis skoro