Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tehotensky test? Tehotna?

amanda23

znacku si nepamatam, kupila som si dva, ranny moc, vsetko ako sa ma, uz som to robila niekolkykrat, test ukazal negativne po 2 x a pisalo sa, ze urci tehu uz po 3 dni od otehotnenia, ja som potom sla k lekarovi a bola som v 7. tyzdni a testy som robila v 5. a 6. tyzdni tehu. Uz neverim testom nikdy, az ten treti , ked som bola v siemom tyzdni tesne pred lekarom mi potvrdil ze som tehotna...

pe84

aj mne sa to stalo, bolo to kvoli lacnemu testu z bily, potom som si kupila poriadny drahsi a ten uz mi ukazal dve ciarky

Blondula

a sranda bola,ze ani po skoro 2 mesiacoch som nestresovala a vobec si nemyslela,zeby som bola tehotna :DDD az ked zacali grcacky ma donutilo si urobit test :DDD

Blondula

co sa cudujete ??? .... je leto,vsade kratke suknicky,odhalene dekolty,pripadne brigady .... chlapom prepina a sexuje sa vsade naokolo :DDD ... treba chodit s otvorenymi ocami :DDD
ja mam s testami skusenosti take,ze ked mi vysiel negativny,tak som tehotna nebola.ked mi meskal menzes skoro 2 mesiace,test mi vysiel pozitivne a dalsie 2 v par dnovych intervaloch mi to potvrdili :DDD

elly

skor som citala diskusie, ze boli zle tehotenske testy a ze stale ukazovali tehotenstvo a aj ked zena vobec nebola tehotna, bol to aj jeden konkretny test ale neviem ktory, vela zien sa na neho stale stazovalo a stazuje...ale ze by niektorej ukazal ze nie je a potom bola tak to asi preto, ze si robila ten test prilis skoro