Caute, chcela by som sa opytat, ci niekto nevie, ake ine psychosomaticke kliniky a v ktorych mestach na Slovensku existuju, okrem Pezinku a Trnavskej. Dakujem vopred.
Psychosomaticke kliniky na Slovensku
jola8 alebo ta ta choroba tak zozerie, ze mozes ist na druhy svet. Nemam pocit zeby mi dusa rastla pri schize.
Dobrý deň,
neviem, či je táto téma ešte aktuálna, ale mám otázku. V prípade akejkoľvek rady, Vám vopred ďakujem.
Potrebovala by som poradiť prípadne odkázať na možnosti na Slovensku v rámci psychosomatiky. Máte skúsenosť s konkrétnym lekárom, príp. s klinikou, ktorá je spomínaná vyššie?
Ďakujem
Eva
Dobrý deň,
neviem, či je táto téma ešte aktuálna, ale mám otázku. V prípade akejkoľvek rady, Vám vopred ďakujem.
Potrebovala by som poradiť prípadne odkázať na možnosti na Slovensku v rámci psychosomatiky. Máte skúsenosť s konkrétnym lekárom, príp. s klinikou, ktorá je spomínaná vyššie?
Ďakujem
Eva
Poznam zazracny dom zdravie vo Vyhniach... Robia tam diagnostiky a terapie. Posud sama..vyhladaj si stranku v google - drevenica Vyhne.
Budes ocarena a clovek tam duchovne narastie!!! Sme tu nato aby sme sa ucili a nase telo nam chorobami (citujem Kurt Tepperwein- "choroba je nasa najväcsia kamaratka") ukazuje spravnu cestu pre dusu!!!
Vsetko to najlepsie a este lepsie!!!!
ddana: dakujem pekne
J111: nie je to pre mna, len zistujem pre inu osobu, ale dakujem za radu :-)
Na psychosomaticke problemy odporucam vrelo ocistu, resp. odrobenie. Mne to pomohlo:D
Psychosomatické okrem Pezinka - nikde na Slovensku - podobné, "ľahšie " oddelenia na liečbu neuróz, apod. sú tzv. neurotické oddelenia.