Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

evcca

romanka, skoda, ze si tak z daleka, tu by som ti vedela poradit dobreho psychiatra. skus sa spytat tej psychologicky, mozno uz aj tu staru a nechapavu psychiatricku niekto vymenil:-)
a ked nie, tak fakt otvor zlate stranky a skusaj.
verim, ze to zvladnes,pripominas mi seba. mna asi drzi praca, ked som zacinala robit, tak som to ani nevnimala a teraz je to celkom ine, som v pohode- radsej si zaklopem na drevo, povercivost moja:-)
dnes ma sice opat doktorka na internom scucla s krvi, odvazila, okomentovala, ze vraj som chuda, ale fajn, aspon ona sa snazi vyriesit moju unavu, spavost, nocne potenie a podobne otravne veci.

m.

Ahojte. Je mi dnes hrozne smutno:( Nechcem na to myslieť, ale stále mám v hlave ANU. Stále mi našepkáva, aby som nejedla, lenže ja sa chcem uzdraviť. Mám v sebe zmätok. Chce sa mi z toh plakať:-( Ja sa snáď nikdy neuzdravím.

lll111

romana- dnes je pondelok a aj ja sa citim plna sil ale bojim sa prazdnin velkonocnuch ze ake to bude- zase budem tam de som bola

romana

cauko evka, už píšem tretí raz.
Vieš volala som na tú psych. amb.tomu lekárovi ako som ti spomýnala. Som nešťastná. Nevzal ma. Najprv povedal, že majú toho veľa, akú mám poisťovňu a či som sa už liečila na ps. amb. Keď som povedala, že áno tak povedal, že vlastne k nemu podľa obvodu nepatrím a skrátka že ma nevezme. Vieš rozmýšľam, že som asi nemala povedať, že som sa už liečila na psych. amb. Však ako by on na to prišiel? Tak teraz rozmýšľam ako ďalej. Myslíš, že tie lieky sú také potrebné, alebo by som to mohla zvládnuť aj bez nich? Neviem či otvoriť jednoducho zlaté stránky a skúšať alebo ešte raz ísť k tej lekárke. Rozmýšľam, že sa asi ešte objednám k psychologičke. Možno mi ona niekoho poradí, aj keď tú "skvelú" lekárku mi poradila ona. Odpíš

romana

ahoj evcca!!!
Určite si v práci. Ja doma. Po nočnej. Vieš, že ti tak trochu závidím? Že sa tak dlho držíš. Ja mám zasa zle dni. To bude tým víkendom. Asi si neviem nájsť inú činnosť pri ktorej by som sa odreagovala, dokonca už neviem ani oddychovať. Stále mám pociakoby mi niečo unikalo. Ale dnes je pondelok. Začínam znova. Cítim sa plná síl a odhodlania. Netuším prečo. To bude asi tou prácou, lebo viem, že budem mať ako tak vyplnené dni a bude sa mi ľahšie odolávať. Drž mi prosím palce. Ozvem sa

evcca

pre jaju, kolega fajn, trosku sme sa posunuli, velmi by som si zelala, aby nam to vyslo. mne psycholog vravi, ze si tazko najdem priatela, ze vraj potrebujem inteligentniesieho ako som ja a zo smiechom dodava, ze to sa nahladam. neviem, preco si mysli, ze som tak inteligenta. no a lubos, je inteligentnejsi:-)
boli sme v stredu spolu v praci a bol taky starostlivy voci mne.
no, pekne vylevy hned z rana:-))))
pekny den baby a bojujme.

mia

ahojte ja som tu uz raz davnejsie pisala,v podstate sa chcem vyjadrit k tym posmyknutiam, teda ked niekto pol roka ci rok vydrzi a potom mu to ujde a vyvrati ZASE raz obsah zaludka....sa mi to prave stalo, nieco ako mozg. skrat uz som z toho von, a ani som nad tym nepremyslala len sa to stalo..... uz to nezopakujem ved som uz dost dlho cista...ale je to sialeny celozivotny boj.......a este niekto tu pisal, ze mu chyba motivace a ako sa da zmierit so svojou aktualnou vahou.....neda sa to, ked to clovek stale riesi, treba si najst veci ktore vas bavia....clovek tym zaplna prazdno a nic nerobenie.....relax a pocit stastia a spokojnosti....ze ved oklamal prirodu...lebo aj sa prezral a uspokojil chutove bunky a aj to dal von a nepriberie....cim to zavana? ano damen, PERFEKCIONIZMOM....ved my len chceme byt dokonale, trendy , chude-teda sexi.....Marylin Monroe by teraz vyzerala ako prasa..... a moj drahy ju napr. obdivuje......mna vola pavucik....takze taky perfekty pavuk, ktory stale trepoce nozkami, aby vsetko stihol...mal skvele vysledky v skole, s kazdym komunikoval, bol dobry partner....skratka MESSAGE: sme LEN zeny, krehke kvety...a nie zlate barbie, ktore su sice dokonale ...ale chyba im dusa Dobru baby