Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

jaja

samozrejme,mozem,ja sa liecim na depresiu uz par rokov.lieky mi zabrali,len trochu som precenila svoje sily...vsetko pekne pomaly:)momentalne beriem uz len asentru 100 mg denne,brala som aj sulpirid ale uz mi bol vysadeny

jaja

jedina vec,ktoru este riesim ohladom ppp je,ze niekedy som sa bala,ze do nej upadnem,tak som kaslala na to ako sa stravujem....ale zistila som,ze ani toto nie je ta spravna alternativa....uz nejaku dobu sa stravujem pravidelne a uz sa nebojim,ze do toho spadnem,citim,ze NIKDY viac a ze to drzim pevne vo svojich rukach.Este beriem ad,postupne ked mi bolo minule vysadzovane,postupne sa mi akoby zintenzivnovali spomienky na tie roky neskutocneho utrpenia z ppp,na to ako som chcela zomriet a ako som sa citila velmi sama medzi ludmi a nahovarala som si,ze mi nikto nerozumie.a je mi to velmi luto...ale naozaj to tak malo byt,malo ma to nieco naucit a ja to prijimam tak ako to je.tak dufam,ze teraz mi uz vysadenie ad uplne vyjde :)

jaja

m. ppp to nie je,citim sa dobre v tomto smere.ale mam sukromne problemy,ktore by som sem nerada rozpisovala a citim sa uplne bez energie...jednoducho,konci sa ista etapa v mojom zivote a citim,ze zacina nova...

jaja

to,ze zijes v okoli,ktore ta nepochopi si nahovarala najprv kazda z nas...zdravo sa stravovat=jest pravidelne 5krat denne a nie hladovat a potom sa prejedat....a byt bez sily a vycerpana a frustrovana a smutna,zit vo svojom vlastnom svete kam si sa uzavrela....