Moj manzel so mnou uz takmer nespi.

Príspevok v téme: Moj manzel so mnou uz takmer nespi.
1jacky1000

sme spolu 3 roky a nas sexualny zivot upadol na takmer nulu:-( cele sa to zmenilo ako som porodila nasu dceru pred 2 rokmi. ubija ma to, pretoze ja si bez sexu svoj zivot nedokazem predstavit. co by mohol byt dovod jeho zmeny, neviem na to prist. bojim sa ze sa stane nieco a ja ho podvediem, velmi sa toho bojim.

Slota

zuzulinka:To ze muz je pri porode moze zanechat taku traumu a tak sa mu moze sprotivit zenske prirodzenie ze uz nechce sexovat a presne takito priklad davaly v televizi tak preto som sa pital ze ci manzel nebol nahodou pri porode lebo presne prestal spavat s nou ako sa narodila dcera

ivoško1

Zle som sa vyjadril..pôrod bol pred 5-timi rokmi,tesne po 6-tonedeli to bolo ako tak a stale chladla,až je to na bode mrazu!!!

zuzulinka

zaujimave ze si slota neprisiel s tou stupidnou myslienkou ze urcite by s nou sexoval ak by mal inu... lebo pri vsetkych ostatnych temach ta ine nenapadne

Blondula

Ivosko...chcem vidiet teba,ako si na materskej dovolenke a musis sa starat cely den o dieta,ak "konecne" troska spinka,hned ides robit ine veci ako napr.navarit,upratat,ked sa zobudi,ist na nakupy a zase az do vecera len s dietatkom...ja som bola tiez velmi sexuchtiva,dokonca aj pocas tehotenstva,ale teraz,ked bude mat moj krpcek 2 roky,lietam cely den okolo neho,som rada,ze vecer si dam sprchu a idem spat !! alebo si trochu posedim na nete,lebo kukat telku nestiham vobec :D ... predstava,ze este sa "musim" venovat chlapovi by ma zabila :DDD

pan d.

Drzte celibat a nebedakajte, nic sa nestane, ked sex nebudete mat, tak ako ja, jeden uceny clovek mi raz dobre poradil: zvyknite si:D

Joo

Ivoško
..no nedajboze, aby zena (po tehotenstve) porusila zauzivane sexualne chutky svojho manzela !! ........ ihned hlada nahradu
Ivoško no ty si ale nerozvazny ,ved ona ta prave v tomto období ,tak moc potrebuje, nemozes cakat ,ze ti hned po porode otrci prdelku .... to aby som sa bala tehotenstva ,ak takto hovadsky kazdy uvazuje
:-/