sme spolu 3 roky a nas sexualny zivot upadol na takmer nulu:-( cele sa to zmenilo ako som porodila nasu dceru pred 2 rokmi. ubija ma to, pretoze ja si bez sexu svoj zivot nedokazem predstavit. co by mohol byt dovod jeho zmeny, neviem na to prist. bojim sa ze sa stane nieco a ja ho podvediem, velmi sa toho bojim.
Moj manzel so mnou uz takmer nespi.
zuzulinka:To ze muz je pri porode moze zanechat taku traumu a tak sa mu moze sprotivit zenske prirodzenie ze uz nechce sexovat a presne takito priklad davaly v televizi tak preto som sa pital ze ci manzel nebol nahodou pri porode lebo presne prestal spavat s nou ako sa narodila dcera
Zle som sa vyjadril..pôrod bol pred 5-timi rokmi,tesne po 6-tonedeli to bolo ako tak a stale chladla,až je to na bode mrazu!!!
zaujimave ze si slota neprisiel s tou stupidnou myslienkou ze urcite by s nou sexoval ak by mal inu... lebo pri vsetkych ostatnych temach ta ine nenapadne
Nebol nahodou u porodu a s predu???
Ivosko...chcem vidiet teba,ako si na materskej dovolenke a musis sa starat cely den o dieta,ak "konecne" troska spinka,hned ides robit ine veci ako napr.navarit,upratat,ked sa zobudi,ist na nakupy a zase az do vecera len s dietatkom...ja som bola tiez velmi sexuchtiva,dokonca aj pocas tehotenstva,ale teraz,ked bude mat moj krpcek 2 roky,lietam cely den okolo neho,som rada,ze vecer si dam sprchu a idem spat !! alebo si trochu posedim na nete,lebo kukat telku nestiham vobec :D ... predstava,ze este sa "musim" venovat chlapovi by ma zabila :DDD
Drzte celibat a nebedakajte, nic sa nestane, ked sex nebudete mat, tak ako ja, jeden uceny clovek mi raz dobre poradil: zvyknite si:D
to som pisala M 25
hmmm smutne no mozno je len jeden S ...... s tych ,ktori sa maju tak radi ,ze pre nich ziadna nie je moc dobra
Joo, že? uuplne nádherný príklad toho, ked muž rozmýšla penisom!!
Ivoško
..no nedajboze, aby zena (po tehotenstve) porusila zauzivane sexualne chutky svojho manzela !! ........ ihned hlada nahradu
Ivoško no ty si ale nerozvazny ,ved ona ta prave v tomto období ,tak moc potrebuje, nemozes cakat ,ze ti hned po porode otrci prdelku .... to aby som sa bala tehotenstva ,ak takto hovadsky kazdy uvazuje
:-/