sme spolu 3 roky a nas sexualny zivot upadol na takmer nulu:-( cele sa to zmenilo ako som porodila nasu dceru pred 2 rokmi. ubija ma to, pretoze ja si bez sexu svoj zivot nedokazem predstavit. co by mohol byt dovod jeho zmeny, neviem na to prist. bojim sa ze sa stane nieco a ja ho podvediem, velmi sa toho bojim.
Moj manzel so mnou uz takmer nespi.
Ivoško a ty sa jej čuduješ??
My to máme opačne,manželka po pôrode odmieta sex a keď si ho po mesiaci vynutim,tak odmieta praktiky,ktoré vyžadovala a na ktoré som si zvykol.Proste,je to zle,moc mi sex chyba,rád by som našiel ženu s podobným problémom k stretkám.
len ma to tak napadlo, ale to by som ho musela dotlacik aby siel k doktorovi. to bude asi problem.
pred tehotenstvom to bolo vsetko tak ako ma byt, respektive ako to vyhovovalo obom. pocas tehotenstva tak isto. pri porode nebol, neprial si to a ja som to akceptovala. stres myslim ze je primerany tejto dobe v ktorej zijeme. ina zena- nie aspon som na nic neprisla. nic rozumne ma nenapada a to som tomu uz venovala vela hodin rozmyslania. mohlo by to mat na svedomi ochorenie prostaty?
hm, a preco my tu mame hadat a pisat ti vseobecne dovody, ktore nemilovanie sa mava, ked je to len medzi vami? musis vymaknut vhodny cas na rozhovor a vhodnymi otazkami skusat zistit, co je vo veci.
moze to mat mnozstvo pricin, od vycerpanosti, cez zvyk a tvoju znizenu atraktivitu, az po inu zenu. :(