Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moj manzel so mnou uz takmer nespi.

Príspevok v téme: Moj manzel so mnou uz takmer nespi.
1jacky1000

sme spolu 3 roky a nas sexualny zivot upadol na takmer nulu:-( cele sa to zmenilo ako som porodila nasu dceru pred 2 rokmi. ubija ma to, pretoze ja si bez sexu svoj zivot nedokazem predstavit. co by mohol byt dovod jeho zmeny, neviem na to prist. bojim sa ze sa stane nieco a ja ho podvediem, velmi sa toho bojim.

Ivoško

My to máme opačne,manželka po pôrode odmieta sex a keď si ho po mesiaci vynutim,tak odmieta praktiky,ktoré vyžadovala a na ktoré som si zvykol.Proste,je to zle,moc mi sex chyba,rád by som našiel ženu s podobným problémom k stretkám.

1jacky1000

pred tehotenstvom to bolo vsetko tak ako ma byt, respektive ako to vyhovovalo obom. pocas tehotenstva tak isto. pri porode nebol, neprial si to a ja som to akceptovala. stres myslim ze je primerany tejto dobe v ktorej zijeme. ina zena- nie aspon som na nic neprisla. nic rozumne ma nenapada a to som tomu uz venovala vela hodin rozmyslania. mohlo by to mat na svedomi ochorenie prostaty?

Blondula

to teda neviem ani ja...pred tehotenstvom mal takyto problem tiez ?? .... nebol pri porode ?? ak hej,mozno dostal nejaky blok... fakt neviem,musis to trosku viac popisat...

wreck

hm, a preco my tu mame hadat a pisat ti vseobecne dovody, ktore nemilovanie sa mava, ked je to len medzi vami? musis vymaknut vhodny cas na rozhovor a vhodnymi otazkami skusat zistit, co je vo veci.

moze to mat mnozstvo pricin, od vycerpanosti, cez zvyk a tvoju znizenu atraktivitu, az po inu zenu. :(