Neviete či sa nejaká z toho množstva proromskych organizácií zaoberá výchovou budúcich rómskych mamičiek? Ved by to potrebovali ako soľ, odkiaľ maju tieto deti detí vedieť ako sa maju starať? Sociálne dávky dostanú, ake vedia čo s nimi? Okrem kúpy kočara a handriciek pre deti. Minulé má išlo rozhodit pozorovaním ako do cca rok a pol ročného cigancata leju pepsi. A kolko ich deti má nadváhu lebo vedia prd o zdravej výžive. Viem že aj biela časť populácie má veľké medzery, ale u rómskych matiek su obrovské.
Materské kurzy pre rómske matky
toto je a dlho bude pre mna nepochopitelna ciganska mentalita ,ktora ma pravdepodobne neskutocne velky parazitujuci pud sebazachovy ,kedze i napriek nizkej život. urovni stupa jej ludnatost .... je vo svete vela kultur ,ktore nas konzumny zivotny styl neuznava no ich porodnost je oproti tej nasej ovela vyssia a prave toto ja asi nikdy nepochopim
.. no viac nema zmysel do temy pisat ,kedze ja zrovna romov ee ,ak by som sa rozkokosila blokne mi admin este aj toto .... a to som tu nikomu do kokotov nenadavala ,tak nechapem preco ma blokuju z mob. inter.
Vezmi si že sa narodis v rómskej osade, nie si uplne vymleta a ten život ti nevyhovuje. Nema ťa kto normálny vychovať, žiješ v podstate v ghette, bez prostriedkov to zlepšiť, obklopená imbecilmi. Čo mozes spraviť? Neboli by takéto invázie ľudí, ktori sa o niečo snažia, pre teba nádejou na lepší život? Lebo ak ich necháme uplne zvlciet, kam to povedie? Este viac kriminality, viac hladných krkov. Vraví sa, že niekomu pomôžes viac tým že ho naucis chytať ryby ako tým že mu das rybu.
No a akože tým houk sa to vyrieši?
ved to je presne to co som povedala-ako sme si ich pekne navykli tak ich mame...vsetko je to nasa chyba....houk
Lenže oni uz nekocuju, oni sa naučili parazitovat a my ich ako debili zivime. Normalnejsi pochopia že ak chcú slušne zit, treba pre to aj niečo spraviť, a zvysok nech sa ide pásť. Prečo podmienkou sociálnych dávok nemôže byť aj cistota? Odpratavanie bordelu na Luníku IX zadarmo?? Zabudnite. Ideš do basy za krádeže? Pekne si to tvrdo odpracujes na výstavbe diaľnice.
osvetu?...problem je ze romovia byvali kocovnym narodom, mozno je nasa najvacsia chyba snazit sa ich integrovat...ti co chcu zit "v nasom systeme" podl "nasich pravidiel" tych je zopar-maju maximalne 3 deti, obaja rodicia pracuju, deti sa ucia...zbytok je na okraji mesta a pekne sa im tam zahniva kedze dostavaju pekne peniazky od statu...nemusia pohnut prstom...mozno by najlepsie bolo nechat ich vybudovat si vlastny system...nech si pre mna za mna vybuduju farmu a ziju z toho co si dopestuju, alebo nech pre mna za mna cestuju jak cirkusanti-mne je to suma jedno...ale skratka uz by sme raz a navzdy mali prestat sa divit ze nie su taki akych chceme my a proste sa "rozist"...rozne narody mozu zit spolu ak ide o symbiozu, ale tu ide o vztah hostitel parazit!...myslim ze je to jasne
No ved, prečo do nich tlačiť peniaze. Načo nové byty. Nech si postavia vlastne. Tak ako my. A ked nebudeme do nich tlačiť peniaze, nebudú sa tak množiť. Ale osvetu potrebujú. Ja roky rokúce čakám kedy začnú chodiť konečne do osád tych ľudí vzdelávať, čo by mohli aj kňazi, a stale nic. Nikomu sa nechce nimi zaoberat a oni len hlupnu a množia sa. To že im dáme peniaze im nepomôže.
Ika a najnovšia praktika je - zobrať si dieťa po uplynutí 18 roku domov a prepiť tých našetrených 900 eur za tri dni, ktoré dostane domovák...
No viete, ak sa nedaju prevychovať., jedine tam bombu hodiť, lebo ja som proti tomu aby sme ich večne zivili. Prečo by .mal niekto dostávať peniaze od nás len preto že existuje