Je si mnou až príliš istý..

jahodka123

Aj ja som to kedysi nedokázala, ale treba sa ovládnuť. Keď si tebou bude chlap príliš istý, tak sa môže stať, že ho to časom prestane baviť. Nie každý je taký, ale už vela chlapov mi to potvrdilo...

lorinnes

Taký chlap je na nič..ešte viac ho nechaj nech je istejší a potom mu daj kopačky..to bude pohlad na nezaplatenie :)

PaSi

Uplne presne jaaaa, ak nepride on, tak mila Lola zacni uvazovat nad tym, ci vobec potrebujes po svojom boku niekoho, kto nie je schopny prist za Tebou a povedat 'prepac' [samoska v situacii, ze chybu urobil on]. Hlavu hore dievca :o)

jaaaa

PaSi

..to vystihla, s tym sebavedomim...

hovoria, ze som pekne dievca, no ja som sa posledne 4-5 rokov citila, hrozne, bala som sa niekoho oslovit, nieco si vypytat v obchode...a ako som sa s priatelom rozisla, stretla som sa so "starymi zabudnutymi" kamaratmi, a odvtedy akoby som ozila, nemam problem sa s niekym dat do reci aj na zastavke...je to aj o sebavedomi...citim sa skvele, lebo uz nemusim pred niekym hrat dokonalu partnerku bez vlastnych potrieb, hlavne aby bol chlap spokojny...UZ DOST! v prvom rade som tu JA! a ja musim byt stastna...mysli kusok na seba, a ak ta ma naozaj rad tak pride aj ON!! :)

PaSi

Dost zalezi aj na veku. Casom clovek zmudrie. Ale dostala si sa do zlej pozicie. Ja som bola pred mojim 1.vztahom sebavedome dievca, no mala som tu smolu, ze som narazila na riadneho ..., co som si neuvedomovala, lebo som bola in love :o) Zametal so mnou poriadne, az kym som nepovedala dost, po siestich rokoch rozchod a vsetko sebavedomie sa pekne vratilo. A teraz mam uzasneho priatela, ktory by mi zniesol modre z neba. A to preto, ze obcas som trucovita ;o)
Skus to zmenit, dobre Ti radia, lebo inac to pojde dole vodou.
Vela stastia :o)

brazilcanka

treba prist na to co na frajera plati. ja som sa s frajerom tiez hadavala a casto som chodila za nim ja prva ze nech sa uz nehnneva, aj ked vinu sme mali obaja. vzdy som reagovala podrazdene, zbrklo, co na srdci to na jazyku, ale postupne som sa naucila jak reagovat, ake slovne konstrukcie pouzit :) aby k hadke vobec nemuselo dojst a splnilo to ucel aky ma. som si povedala svoje co mi vadi, on svoje a v kludnej rovine sme to aj uzavreli a bolo dobre. a fungujeme takmer bez hadok, samozrejme sa stane obcas ale uz sa neurazame na tyzden

Dadula56

A co tak sa hadat konstruktivne, az do vyriesenia problemu?Naco sa urazat a hrat sa na toho ublizeneho, vyckavat, pripadne este sa hrat na to, ze " kto skor"?Mam pocit, ze sa hadate pre hluposti, neviem si predstavit, ze vazne veci nechate visiet vo vzduchu a este takym sposobom, ze sa caka, kto sa komu ozve. Ak sahadate pre blbosti, tak sa potom necudujem, ze jemu je to jedno a caka az sa ty ozves. Ak su to vazne veci, tak ich treba na mieste vyriesit.

jaaaa

no ja som mala taky to vztah 7 rokov, a 6 rokov si bol so mnou priatel isty, samozrejme potom sa mi oci otvorili...prebiehalo to asi tak, ze som ho cele dni vyckavala ( staval s rodicmi dom, alebo jeho konicky, auto futbal...) a cakala na jeho telefonat, dufala, ze pride, ze ma niekam vezme, no nakoniec povedal, ze je unavenny a isiel spat...beriem to tak, ze som bola mlada a hlupa...a zalubena...riesila som to tak, ze som sem tam vybehla s kamoskami na kavu...on bol z to prekvapeny, coraz viac som zacala chodit s kamoskami, zapacilo sa mi to...to co som nikdy nezazila..a skoncilo to tak, ze sme sa rozisli...a co bude dalej?? uvidim... :)