Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je si mnou až príliš istý..

Leela333

V prvom rade rozlišovať, či sa hádate za kraviny alebo je to vážne. Ak za kraviny, tak ustúp. Ak je to vážne porozprávajte sa miesto blbého urážania sa a neozývania sa z trucu. Na to, aby si sa neozvala by to muselo byť sakra vážne.

zewa

Mala som raz niekolkorocny vztah ako ty (teda v tomto ako ty). No a skoncilo to velmi zle. Prestala som si vazit samu seba. Bol pre mna ako boh, pre ktoreho by som urobila cokolvek, nevedela som sa od neho odputat. Stratila som svoju hodnotu a stala som nicim, nikym, bez nazoru a napokon aj bez duse. Nedovol so sebou mavat. Maj svoju HRDOST. Obcas sa treba aj nahnevat, ked je dovod. Inak stratis ludsku dostojnost. Maj svoj nazor a neboj sa ho povedat aj ked sa s tym jeho nezhoduje.

jumbák

Aj ja som taký. Ale on by nemal túto tvoju slabosť zneužívať.....viac sa na to nedá povedať. Nie je to nič, za čo by si sa mala hanbiť.

Fero M.

Ja som taky isty. Nic si z toho nerob. Aspon sa snaz niekedy to trosku natiahnut. Tiez robim to iste co ty a dobre to nie je ale ver ze sa nezmenis. To nejde. Jedine ze to zneuzivat nebude. Alebo sa aspon raz za cas ak mas aj fakt dovod zatni a vydrz to.