pred tromi mesiacmi sa mi stratil kocurik, ma ho este zmysel hladat ??? prosim odpiste mi :( :,( :'( som strasne smutna,stale ln placem a to iste dookola...:( dakujem.
neverte, no je to tak. kocúri sa vracajú, po strasne dlhej dobre, lebo uz su raz taky. chudacik maly...: ( vyzeral ako tesne po smrti bol len srsť a kosti... myslím, že ma asi tak kilo... už sa dáva dohromady, drzte mu palce..:/:P
moj beha aj po dvore a dokonca aj s mackou sa zahra,ale nehuci jak kujon a neznackuje :D to bolo o nervy,aj vonku so psom vsetko precikavali :D raz moj kocur,potom druhy a zaklincoval to pes :D a takto furt dokola....
presne, najlepšie vykastrovať a je po probléme :) Blondula, ja tiež môjho izbového mám "bez gulie" :D tak je pekne domka.. aj ked posledné dni trávi na balkone sledovaním iných mačiek, ako si užívajú :DD
tak jasne,ze stat sa moze vsetko ! :D ved zijeme v divnom svete :P ale jedneho kocurika som mala oblubeneho a tiez sa nevratil :-( ... teraz mam uz len "izboveho" a tomu som dala odrezat gulky,tak sa kruti len okolo mna :DDD
Baby, je to mozne, niekto mi uz spominal, ze sa mu kocur vratil po roku! To je uz extrem, ale nejaky ten mesiac problem nerobi... Ked kocur zaciti macky v ruji, amen tma. Tak sa teda tesim, ze sa vratil, a sup s nim na odgulenie :)
ako som písala nižšie, nám tiež zdrhlo veľa mačiek, ale žiadna sa nevrátila...
príde mi to čudné a nepochopitelné a hlavne, po takej dlhej dobe?!
veru veru, Blondula, niečo/niekto sa nám stratí, napíšeme sem a zrazu hla! na druhý den to máme doma! :)))