Som zufala, stratilo sa mi moje zlato..

M 25

ved ovecka to tak aj myslel :D

vieš, tebe vyhovujú len tie pozitívne príspevky, ale mysli aj na to, že sa ti možno nevráti .. aby si nepremárnila prázdniny len trápením sa ..

leskokoč

môj kocúrik sa určite vráti, lebo Blondula a pod. vedia čo píšu..
a 0vecka@ chod na psychiatriu proosím, áno??
velmi vtipne, ako keby si ho zozrala!!!

nathalia09

poznám ten pocit,ked mne sa stratila korytnačka.Bola som velmi smutná,tiež som plakala,a nakoniec sa našla v kočikárni-vtedy som bývala na 2 poschodí,a ona sa nejak cez otvor na wc v spodnej časti dostala celkom dole-velmi sm bola vtedy štastná.kedže píšeš že už je to 5 ročný kocúrik,tak možno sa ešte vráti,ako to už tu bolo písané.ale ak tak velmi žiališ,tak si zaobstaraj nového,a netráp sa.

dazdovka666

Hladat ho prilis nemusis, kocur je predpokladam nevykastrovany a nahana macky. Pride aj sam, ak sa mu nic nestalo, len musi najskor uspokojit vsetky svoje potreby. Poznam pripady, ked sa kocur vratil domov az po mesiacoch... Prispevky uzivatelov typu Jefitto si nevsimaj.

leskoskoč

J111@ je to starší kocúrik, má už skoro 5 rokov ...
.nechápem M 25, ani sasenku01, ako môžete byť takí bezohľadní, krutí a zlí!!!!
..pýtala som sa len, či ho ešte má zmysel hľadať.

J111@ ak to myslíš vážne a nerobíš si zo mňa srandu, tak potom ti ĎAKUJEM!!! :-) ;) :) ;-) :-)

Blondula

macky nie su psy !! my sme mali straaasne vela maciciek a aj ked bolo o ne dobre postarane,rozutekali sa... psik sa zvykne vratit.ked sme mali vlciaka,bol prec skoro mesiac :-( uz sme mali vyhliadnuteho druheho hava a zrazu sa objavil na dvore chudatko :-( dozil sa krasnych 14 rokov a zdochol na starobu !